Odas fk 3 bizim 11.5. Venezuela muhabbeti hariç odas daha mı mantıklı sizce ?
Odas fk 3 bizim 11.5. Venezuela muhabbeti hariç odas daha mı mantıklı sizce ?
Mantıklı olan odas,sebebi cantenin sahibi olması,
Odas fiyat kazanç düşük ama bunun sebebi cante hisse satışından dolayı 1 seferlik olduğu için önemi yok.
Şirketler kurumsal değil açın telefonu açan yok.
Benim cüzi odas hissem var
Son gönderdiği yazı tebliğ gereğince gönderdim diyor ama bu zorunluluk kaldirikdi ondan bile haberi yok.
Odas altın madeni için ÇED raporunu kaç aydır yeniden hazırlamadi .
Yani demem odurki bunlar güven vermiyor maalesef,
Cante hissesini aşağıdan sat yukardan tahsisli al bunu hala çözemedim,aklım kit herhalde,
Yt.tv.olmayip şahsi fikrimdir.
Sagliklar
1 ocak 23 şubat arası....
ÇAN-2
üretim MWh ............PTF (USD/MWh)
2024=288.203,00........64.33
2023=331.556,00.......170.45
2022=361.116,00........94.74
Şu ana kadar gelen bilançolar resmen berbat. EREGL tonaj bazında hem üretim hem satışlarda gerileme var. Zaten sanayi üretim endeksi de tarihi diplerinde. Bunlar çok önemli sinyaller. Para bitmiş millette resmen benim çocukluğumdaki ekmek kuyrukları dönemi gibi Halk ekmek önleri. O zaman para vardı, ekmek yoktu; para vardı tüp yoktu. Şimdi her şey var hiç kimsede onu alacak para yok. Emekli, verilecek 3.000 Tl bayram sadakasını bekler halde.
Böyle bir konjonktürde enerji üretim şirketlerinin işi her zamankinden zor, haliyle bilanço yönünden fazla bir şey beklememek gerekli. Hoş, 100 milyar kar açıklasa da fark etmezdi. Çökmüşler kağıda, kafalarına göre....
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Odas uçuyor(( Cante ele vermek için bile olsa bir yüksel yav. Belki biz de bir şey deneriz
![]()
Bu hafta Odaş a para girmeye başladı.Oyunu kuran her türlü alternatifi düşünüyor.Benim senaryom şu şekil,
Odaş alıyorlar Yeterince yukarı çekince Venezuella da durumu net belli eden bir Kap haberi ikisinde de
sert harekete sebep olur.Odaş sat Cante ile yola devam.Haber düşünce Odaş yukardan satmak hiç zor olmaz.
Haber gelecek belli oldu bu hacim başka
Yer İmleri