Yemeğinizi bitirdiniz ve tatlılarınızı da yediyseniz , çaylarınız yudumlarken 20 yolculuğuna vakitlice başlayın lütfen.
Hacim : 825 milyon saat 13.44
Yemeğinizi bitirdiniz ve tatlılarınızı da yediyseniz , çaylarınız yudumlarken 20 yolculuğuna vakitlice başlayın lütfen.
Hacim : 825 milyon saat 13.44
Cante yine aynı cante 20 gösterip 19,48’e kadar geri geldi işin kötüsü bofa aldıklarını satmadı bile.3,7 mio lota kadar çıkmıştı 3,11 mio alıcı an itibariyle.Belki tekrar alıma geçer 20+ haftalık kapanış güzel olurdu.
Klasik hareketini yaptı yine bakalım pazartesi salı ne olacak?
Günlükçülere evet çok pis ceza kesiyorlar.
Forumdaki 2 kişi güzel trade gelirleri elde ettiklerini yazmışlardı tebrik ediyorum.
Tahtada herkesin ön görebildiği hareketler yapılarak,bazı gözü kara olanların(sağolsun miktarı arttırmamıza yardımcı oldu) trade yapmasına fırsat vererek
böyle devam edileceğini mi düşünüyorsunuz.Herkesi kimsenin beklemediği bir zaman diliminde cuvala doldurarak
ağzın bağlayacaklardır.Bu hep böyle olmuştur.Yine böyle olacak.Bir hesapları var elbette,bunun için gün içinde hepimizin aklını
alacak miktarda zararı bile yapmaktan çekinmiyorlar.
Trade edebilenleri tebrik ederim.
Ben yapamıyorum.
Ama böyle alıştırıp bir gün roketleyecek.
Hissede olan faydalanacak, diğerleri arkadan bakacak.
Nasip kısmet
Gün sonundan yine bir güne dönmüş hayaller ;) Şaka bir yandan bu hisse böyle bu yüzden kapanışta alicam. Takilsin bakalım. Yani göstere göstere hep aynı oldu. Akşam haber gelir ve sabah tavan açmadığı her zaman bu şekilde oldu. Zaten böyle olmasa 6 bin hissede 33 olan hisse 9 binde 20 olmazdi
Beklentiden dolayı kapanışta alicam. Ama bank of satışa geçtiği an haber de düşmüş olsa bile satacagim. Bu şekilde 33 ortalamayi 25-26 ya çekerim))) malesef bu hep böyle aylardır hele de forumlarda heyecan varsa kesinlikle böyle oluyor o yüzden enerji ne yondeyse tersi işleme basladim bugün itibariyle
![]()
Yer İmleri