Bizler 1942-1960 yillarinda dogan nesil.
Belki ovguye layik olanlar bizim ogretmenlerimiz.
Bizler Ataturk ilke ve Inkilaplari isiginda yetismis, ve bu ilkelerden asla sasmamis son nesiliz ve ulusun son umuduyuz.
Baskan,Mudur,Refaba,Alyel ve burada sayamadigim yuzlerce uye boyledir.
Biz dusman Ingiliz zirhlisina kirmizi hali seren nesille bir olamayiz, bizler Aziz Cumhuriyetimiz yok etmeye calisanlarla ayni millet olamayiz, Kurtulus Savasinda 180.000 sehit vermis bir ulusun yeniden dirilisinde cok zor imkanlarla yetistirdigi 68 Kusagindan sonra yetisen son nesiliz.
Bizleri satin alamaz, prensiplerimizi degistiremezsiniz.
Bir gezgin Erzurum'a gidiyor, oradaki tarihi kalenin alninda bir Ataturk Resmi var.
Altinda kocaman Vatan Sana Minnettardir yaziyor.
Cogunuz farketmez ama biz orada gizlice aglariz.
Bir Hanim Yargic, Doktor, Savci, Avukat, Muzisyen, Sanatci gorunce bizlerin gozleri dolar.
Farketmezsiniz.
Bizler son nefesimizi verene kadar boyle kalacagiz, cocuklarimizi torunlarimizi boyle yetistirecegiz.
Ataturk'un askerimiz, mehmetcigimiz icin cok guzel bir ifadesi vardir.
Bu dunyada yuregi senin kadar temiz askere rastlanmamistir.
Is'te bizler o Ata'nin cocuklariyiz.
Sabahın köründe galiba saat 5'ti Et Balık Kurumuna kuyruğa girdim, önümdeki sırada siz deyin 200 dene moruk, ben deyeyim 300 dene bunak vardı.
Herhalde dedim kendi kendime sabah ezanında gelmekle olmayacak dedim, bu içi geçmişler geceyarısı kuyruğa girmişler yahu.
Allahtan tabure götürmüşüm çöndüm üstüne, bekle Allah bekle öğle namazını kaçıracaz herhalde derken sıra geldi.
Uzun ama çok uzun bekleyişime değdi, şimdi eve gidip donan götümü kalorifer peteğine yaslayacağım, hanım kombiyi kapatmadıysa.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Adamın biri. Neyi eleştirip acımasızca yargiladiysa ve oy a devsirsiyse başına geliyor.
İlahi adalet bu olsa gerek.
Keşke böyle olmasaydı.Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri