Originally Posted by reha kaya Bunun söylemesi normal, emme Yeni Şafaktaki zibidilerin bunu yayınlaması anormal. Icerde tansiyonu biraz dusurme derdindeler. Bu palavralar ondan. Bir suru bos laf, secim var, sonuc yine acliksa, orada duracaksin, milletin yaptigi da bu.
Originally Posted by reha kaya Amerika gerekirse, sahillerine çelik ağ gerer vatandaşlarını köpek balığından korur, galiba Avusturalyada bu uygulama var. Gel gel hemen gel, kirosu arabı seni bekliyor ... meye. 30 yildir amerikadayim hic celik ag gormedim Florida da o kadar plaja gittik hic gormedim neredeymis bu?
Originally Posted by reha kaya Tüm Dünyada ölümlü köpek balığı saldırısı yıllık 62 tane vaka var. kac tane saldiri oldugu onemli degil onu gormek hissetmek bile igrenc bir sey Antalyada rahat rahat yuzmek nerede bu nerede? Parasi olana Turkiye cennet
Originally Posted by bisikletci 30 yildir amerikadayim hic celik ag gormedim Florida da o kadar plaja gittik hic gormedim neredeymis bu? avustralya da diyor Amed abi gerekirse US yapar diyo müdür ama siz genede Reha abiyi bekleyin gold paket muamele için ben öden yazdım o arkadan gelir
Okuma / görme organımız gözdür. [emoji3]
Originally Posted by EGEDUK Okuma / görme organımız gözdür. [emoji3] tamam üstad görme organı tamam ama anlama organı kişiden kişiye göre değişebilir. çeşitlilik buradan kaynaklanıyor bence tüm farklılıklara rağmen birbirimizi sevebiliriz.
Originally Posted by EGEDUK Okuma / görme organımız gözdür. [emoji3] Egeduk yanlış mı yazdın. Z yerine T mi olacaktı. Ufak ufak buna dalayim hedefimde olduğunu anlasın.
Forum Rules
Yer İmleri