O da çok sevdiği Acayip hukuk devleti YUnanistana yatırım yapsın. Bak geçen de bir arkadaşın tanıdığı aynen böyle Ülkeyi Taner abin gibi gömüyordu. Bunu Yunanistanda ev alıyorum sanarken bir dolandırdılar henüz kendine gelemedi.Hani orada çok hukuk var ya? Sen bir oraya git bir Türk olarak hukuku guguku gör.
Bir diğer konu böyle Taner abingillerden bir vatandaş tanıyorum tanıdıklar vasıtasıyla çok değil yıl 2020 mangalda kül bırakmıyordu. Şimdi haber yolluyor kağıt var mı? Ya da piyasa ne olacakmış bir soruversene diye. Kıssadan hisse. Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelirmiş işlerin içyüzünü bilmeyenlere.
Maalesef burada paylaştığın şeylerin çoğu bir yatırımcının yapmaması kesinlikle uzak durması gereken şeyler. Bir dost.
Bana da hiç kızma sen bizim sektörden gerçekten bir habersin. Saygılarımla.
Ha paran ganidir tek tanıdığın yatırım aracı USD dir bir de siyasi fanatiksindir yeterki bu iktidar gitsin Ülke ekonomik olarak yerle yeksan olsun hah bak o zaman gittiğin yol doğru yol ama bu seferde bence bunların yeri burası değil....
Bu ülkede şirket değerlemeleri yüksekmiş fk lar yüksekmiş diyen hiç kimseyi kayda almam zaten alanlarda son 3 yılda yaya kaldı.
Ha tabii ki bana göre de benimde pahallı bulduğum şirketler var ama bunu piyasanın geneli için konuşmak doğru değil. Hele Pist 100 endeksi için 300 USD de....
https://www.ensonhaber.com/gundem/ga...ri-kaleme-aldi
Bir de burada bazı arkadaşlar kusurumabakmasın kendileri olunca fanatizmin dibi karşı taraf yapınca Troll yok öyle bir dünya. Benim en ufak bir menfaatim yok ne o taraf ne bu taraf ; zorla mı bu taraf tutmak? Tutmuyorum. Ben iki taraftanda değilim. Her iki tarafında doğrularını destekler yanlışlarını dibine kadar eleştiririm. Sadece Ülke menfaati varsa o zaman başka susar ses etmem. Olması gereken de bu zaten. Bir gün hepiniz eninde sonunda beni anlarsınız geç olmasın.
Yer İmleri