Sayfa 794/1015 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    gönderinizden çok birşey anlamadım
    ama sanıyorum bizlerden birisi ''ülkede şu KÖTÜ '' dediğimizde hemen devreye girip müdahale etme ihtiyacı hissediyorsunuz gibime geliyor
    ülkede İYİ olan hiçbirşey yok
    ha enflasyondan dolayı borsa fışkırtıyor, hisselerinizden para kazanıyorsunuz
    ALLAH daha çok versin... 5 katını kazanın
    gözümüz yok
    ama ülkede enflasyondan ötürü fışkırtan borsadan başka iyi olan hiçbirşey yok... onuda söyleyin bence

söylemiyorsanızda : ben akepeliyim deyin... orasını bilelim en azından
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    o FK dediğiniz şey 500 kişinin cebine giren parayı göstermektedir

bu ülke 80 milyon

ucuz ekmek kuyruklarındaki emeklilerin durumunu göstermez o fk..
    Yine çok fena yanlışsın hem de yanlış adama çok fena yanlış cümleler etmişsin. Söz veriyorum bu endeks benim hedefime gelsin şu piyasa ile işimi bitireyim. Sana o çok fena eleştirdiklerin ile aynı olduğunu kanıtlayacağım. Beni hiç karıştırma bu işlere.

Finansçı biri bu kadar yüzeysel düşünmez. Ha eleştireceksen eleştir ama böyle kızgınlıkla 2-3 laf edip kendini komik durumlara düşürme. Ben en son 2400 endekste aynen bu cümleler ile Polyanna olmakla itham edildim. Sıkıntı yapma. Yok enflasyon yüzünden borsa gitmiş falan bu laflarda hikaye. Çünkü dön geri bak şimdi bu lafları edenler endeksin bu yüzden gidebileceğini öngörseydi öngörebilseydi o zaman. Göremezler. Çünkü o kişilerin bunu görebilecek finansal altyapısı yok.Hiçbir zamanda olmayacak.

https://www.dizibox.in/diziler/devs/

Karşındakiler bu kafada sen hala ülke içinde kalmışsın.

https://www.dizibox.in/diziler/person-of-interest-izle/

Bu diziyi de iyice izle umarım ki aydınlanırsın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

bi çay demlemişem

içen arabistana kadar mazutsuz gider.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bi çay demlemişem

Burada 2 dostum istanbul da çay ısmarladı saolsunlar keselerine bereket .ikisininde çayı muhteşem idi.(bir dostum mandradasütvar diğerinin ismim gizli kalsın dedi onu söyleyemem).
    nosfeçağrı da bizim çayı beğenmiş idi ama bilemiyorum tabi.
    Senin çayı denemek lazım adaşım öle uzakdan olmaz.Nirdesin hemen gelem
    (çay didin mi akan sular durur)

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Konyak mi kattın
    Çay işini bilen bi arkadaşımız daha

Henüz köyünde çay içmek nasip olmadı.Eskişehir'deki çayı saymam
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bi çay demlemişem

Konyak mi kattın

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    2024 için öngörüleni kastetiyoruz dostum

https://tacirler.com.tr/merkezi-yonetim-butce-dengesi--ocak-2024--1062#:~:text=OVP'de%202024'e%20ili%C5%9Fkin,b%C3%B Ct%C3%A7e%20a%C3%A7%C4%B1%C4%9F%C4%B1%20tahmini%20 oldu%C4%9Fu%20g%C3%B6r%C3%BCl%C3%BCyor.

birazda sapar 3 trilyon işte

senin dediğin 1,37 2023 ise... 2023 te dolar kuru hortalama 25 idi

55 milyar dolar eder
    Deli bütçe açığı veren ABD en güçlü ekonomi yersen

Bunun yanında Bütçe fazlası veren Çin de ekonomi sıkıntılı öyle mi?

Aç GOOGLe amcaya sor bakalım FBI işe niye bir ton finançı ve ekonomist almış yıl bilmem kaç ondan sonra dow sp endekslerine bak ne olmuş. Sen böyle bu işe siyaset karıştırdığın sürece resmin yanlış tarafındasın bunu sakın aklından çıkarma. Ha bir gün mutlaka anlarsın da hayatında ne kadar geç ya da ne kadar erken anladığına göre çok şey değişmiş olur.

Satürn Return denen bir şey var yaş 35 ten sonra doğrumu yapmışsın yanlış mı hayat sana gösterir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Burada 2 dostum istanbul da çay ısmarladı saolsunlar keselerine bereket .ikisininde çayı muhteşem idi.(bir dostum mandradasütvar diğerinin ismi gizli kalsın dedi onu söyleyemem).
    nosfeçağrı da bizim çayı beğenmiş idi ama bilemiyorum tabi.
    Senin çayı denemek lazım adaşım öle uzakdan olmaz.Nirdesin hemen gelem
    (çay didin mi akan sular durur)

Çay işini bilen bi arkadaşımız daha

Hneüz köyünde çay içmek nasip olmadı.Eskişehirdeki çayı saymam
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Konyak mi kattın
    şimdiki kaldığım yer pek müsait değil kışın ben ayı gibi eve kapanan biriyim haliyle uyku düzeni sakat , yazın yazlıkta davet ederim deniz var havuzda var ingilizde rusda bol

bear abiyide davet ederdim ama çok konuşuyor daha bişey sormadan tüm soruların cevplaını veriyor sonra hevesim kaçıyor :P

aklımda çay yoktu komşu kandil simidi getirdi abla ben atayizim diyecektim simidi görünce vaz geçtim.

çayı iyi demlerim en iyi yaptığım iş o belkide

bu eskişehir nasıl bir hatsa.

tüm yollar oradan illaki geçiyor.

ankara eskişehir yolunu çok teptim ama içeri girmek nasip olmadı.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    şimdiki kaldığım yer pek müsait değil kışın ben ayı gibi eve kapanan biriyim haliyle uyku düzeni sakat , yazın yazlıkta davet ederim deniz var havuzda var ingilizde rusda bol

bear abiyide davet ederdim ama çok konuşuyor daha bişey sormadan tüm soruların cevplaını veriyor sonra hevesim kaçıyor

aklımda çay yoktu komşu kandil simidi getirdi abla ben atayizim diyecektim simidi görünce vaz geçtim.

çayı iyi demlerim en iyi yaptığım iş o belkide

Öle bi mesaj yazdın ki"resmen gelme" demiş oldun adaşım.
    Demiştim burayı yenge de okuyor diye.
    Şimdi seni ziyarete gelsem anında fişim çekilir.
    Zaten filmlerdeki gibiyim etrafımda 70 kuzen var .Bitirdin beni adaşım artık nasssı kıydın bana

Yerli çaya varım ,İngilizi Rusu senin olsun yakışır adaşım .

Ben kaçak et kesmem ,yemem, hatta kaçak çay bilem içmem.
    (Eniştem içiyor diye bulunduruyorum ama)
    Eskiden kaçak olabilir ama bizim kaçak çaylar artık bandrollü
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 794/1015 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •