Sn. Oraletin kaçma nedeni malum şahıs mı
Sn. Oraletin kaçma nedeni malum şahıs mı
Siz iyi birisiniz Ali abi.
Benim de ismim geçtiği için teşekkür ediyprum nezaketiniz için.
Beni kimse anlamadı anlayamaz çünkü ben gencim ben herkesin iyi şirketlerde enflasyon istü getiri sağlamasını isterim kalpten.
Okumayı takip etmeyi faaliyetleri severim.
90 larda cocuk olanlar bilir ki müreffeh bir memleket ancak çok çalışmayla olabilirdi.Biz daima içimizdeki herkes gibi vatan aşkıyla okuduk çalıştık vergi verdik sadece kendimiz için değil herkes için kazanmasını diledik.Hala da onu diliyorum.
Burada aklı basında insanlara da bir kardeşi olarak şirkete mail telefon yeri gelirse mektup yollamasını fikir olarak belirttim.Neden?
Çünkü bu şirketler Türkiye’nin kalbi.Bunların başarısız olma şansı yok.
Biri oyak ın toplantısına katılmış yatırımcılardan hiç kimse sunumdan sonra soru sormamış.Twitter da denk geldim.Bu çok üzücü.
Portföyü ne yaptıgımı söyleyecek değilim kızıyorlsr sonra benim de doğru yaptıgım ispata muhtaçtır.Ancak pandemi sonrası öğrendiğim bir şey var ki çevik dönüşüm hızlı karar alma patronsuz şirketlerde çok zorlaştı.Onun için muhakkak bu oyak ve iş grubu şirketleri yerli büyük patronlara satılmalı.Çünkü yavaş hareket eden nispeten işten dolayı yaratılamayan sermaye azlığı olan şirketler dünya rekabetinde ileriye istenildiği ölçüde gidemeyecek.
Bunun korkusu vardı bunları ifade ediyorduk bazen doğru bazen yanlış şekilde ifade ermişizdir kendimizi.
Şu an geldiğimiz noktada oyak ve iş grubu şirketlerine kızgınlık ve tedirginlikle bakıyorum.Haklı çıkmam inş diyerek de dua ediyorum.
(Söylediklerim hisse fiyatından bağımsız)
Hürriyete aşık bir memleket mutlaka iktisadi alanda da bağımsız bireylere sahip olmalı.Benim bakış açım bu.
Saygılar
Yatırım tavsiyesi değildir.
Fight club terapi sahnesi geldi aklıma. YTD.
Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.
ustaları okumak.
ders almak'tır.
Finansal piyasalar icin derler ki:
Erken giren karini alir,
Gec kalan anaparasini alir,
Sona kalan havasini alir...
Zamanlama her seydir.
En kotu kagittan para kazanilabildigi gibi en iyi kagittan zarar da edilebilir.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Hektaşş, hanımlara tektaşşşş çılar bir bir dökülmeye başlamış.... Hisseye aşık olunmaması gerektiğini acı acı öğrettiler. (Ben de ereglide öğrendim hemen kızmayın![]()
Yer İmleri