Sayfa 478/700 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 5598 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1. Hektaş'a güvendik, tarıma yatırım yaptık, başımıza bu dayının başına gelenin aynısı geldi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Hektaşş, hanımlara tektaşşşş çılar bir bir dökülmeye başlamış.... Hisseye aşık olunmaması gerektiğini acı acı öğrettiler. (Ben de ereglide öğrendim hemen kızmayın
    Yok kizdigimiz filan yok tam tersi bazilarimiz hayatinin parasini kazandi da herkes tepelerden cikip cok daha fazlasini kazanamadi diye biraz hayal kirikligi icinde.

Sen de sevinme hemen millet Hekts'da magdur oldu filan diye dusunup..

Ayriyetten herkes kismeti kadar yer.

Kismetinde yoksa dayak bile yiyemezsin derler buyuklerimiz..
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Hektaşş, hanımlara tektaşşşş çılar bir bir dökülmeye başlamış.... Hisseye aşık olunmaması gerektiğini acı acı öğrettiler. (Ben de ereglide öğrendim hemen kızmayın
    Sunu da unutma ejderha kardes, bizim millet kaybettigi zaman bagirir da kazandigi zaman nazar deger filan deyip kazandigini soylemez pek.

Kaybedenin oldugu yerde bir cok da kazanan mutlaka olmustur, ortalikta pek gorunmeseler de
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. Dudu bey, yillarca sabredip kazandigimizi bir senede kaybettik.
    gectigimiz donem borsanin ve hisselerin yatay kaldigi bir donem olsa zarari bir nebze olsa baska hisselere gecirip cikarabilirdik fakat hemen hemen o donem x2 x3 hatta daha fazlasini yapmayan kalmadi.

Hepimizin aklinda olan hatta burada bir cogumuzun yatirimcisi oldugu froto mesela 2,5kat yapmis ki koca ford yani oyle dunku halka arz degil agir kagittir normalde. Hadi 50 centten sattigin hektslarla 35 dolarlik froto al.

5.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Halbuki tam tersini söylerler

Son 30 yılda froto’da 4 defa fiyat dolar bazında 1/7 , 1/8 fiyatına düştü

12 dolardan 2 dolara düşmüş son derin düşüş (düzeltilmiş fiyatlar üzerinden konuşuyorum)

///

Tuprs 1/9 , 1/10 fiyata düşmüş , 1.2’den 0.08’e, 3.78 dolardan 0.78 cent’e

///

Ttrak 1/7 , 1/10 düşmüş, 20 dolardan 2 dolara

///

Eregl’de aynı şekilde düşüşler var.

Şimdi hisseye aşık olmamak gerekirse burada ki kişiler hangi hisselere gitti ?

6.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Dudu bey, yillarca sabredip kazandigimizi bir senede kaybettik.
    gectigimiz donem borsanin ve hisselerin yatay kaldigi bir donem olsa zarari bir nebze olsa baska hisselere gecirip cikarabilirdik fakat hemen hemen o donem x2 x3 hatta daha fazlasini yapmayan kalmadi.

Hepimizin aklinda olan hatta burada bir cogumuzun yatirimcisi oldugu froto mesela 2,5kat yapmis ki koca ford yani oyle dunku halka arz degil agir kagittir normalde. Hadi 50 centten sattigin hektslarla 35 dolarlik froto al.
    10.000 lot Hektaş = 1.000 lot Froto olmuştu.
    Arkadaş geçiş yap dedi yapmadım.

ŞİMDİ ise

50.000 lot Hektaş 1.000 lot Froto ediyor

7.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    10.000 lot Hektaş = 1.000 lot Froto olmuştu.
    Arkadaş geçiş yap dedi yapmadım.

ŞİMDİ ise

50.000 lot Hektaş 1.000 lot Froto ediyor
    O dönemde 1 seneden (2021 sonu - 2022 sonu) beri froto %20 kazandırdı, hektaş uçuyor %700 diye froto sahipleri kızıyordu.

Devran dönüyor böyle arada

8.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    O dönemde 1 seneden (2021 sonu - 2022 sonu) beri froto %20 kazandırdı, hektaş uçuyor %700 diye froto sahipleri kızıyordu.

Devran dönüyor böyle arada
    Hah işte bravo, %700 kazandıysan geç Frotoya bir kaç ay izle piyasayı di mi? Ama yooook ille %1.500 yapacak parayı kısa zamanda.

Sayfa 478/700 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •