Originally Posted by Dore Selim bey.. Bu saati 2032.60 altı kapatırsa muhtemelen gelir sizin lotlarınız.. 2031,65 ile kapamış benim brokerda... Kesin ben antrenmandayken gider oraya uyuz altın
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Originally Posted by alyel Sevgili kelebek ve sevgili selym bey, Konustuklarinizdan, yaptiginiz islemlerden zerre anlamiyorum Ama sicacik burasi ayrica iki kagidim tavan kilit, ucuncu de tavandan dondu birazdan o da kilit vurur. Ben de keyifliyim Yazdıklarınızı yazdığınız gibi okuyunca tam Yunan aksanı oluyor :O Allah keyfinizi arttırsın...ben kaçar, ant sonrası yazarım Herkese selamlar
Originally Posted by selym Resmen şunu bekliyorum.... Amerika seansı öncesi Londra biraz daha aşağıya basar inşallah... Fiyat beklediğim yere geldi. Eve gelirken, telefondan, yoldayken gördüm ve işleme girdim... Devamı Allah kerim... SL: 2024,20
Originally Posted by selym Fiyat beklediğim yere geldi. Eve gelirken, telefondan, yoldayken gördüm ve işleme girdim... Devamı Allah kerim... SL: 2024,20 Yeni uyandım sayılır, SL seviyesini BE yaptım. Olay hedefi beklemeye kaldı...inşallah bir önceki işlem gibi vıjjt diye geri dönmez... Herkese göğaydın....
Originally Posted by selym Yeni uyandım sayılır, SL seviyesini BE yaptım. Olay hedefi beklemeye kaldı...inşallah bir önceki işlem gibi vıjjt diye geri dönmez... Herkese göğaydın.... Karı realize ettim 2037,10 seviyesinden. Adeti bozmamış, tam TP seviyemin dibinden dönmüş. Satış yönüne geçtim - SL: 2037,70 - TP: 2022,00 Gerisi nasip kısmet Saygılar
Originally Posted by selym Karı realize ettim 2037,10 seviyesinden. Adeti bozmamış, tam TP seviyemin dibinden dönmüş. Satış yönüne geçtim - SL: 2037,70 - TP: 2022,00 Gerisi nasip kısmet Saygılar İşlem SL oldu...Beklemeye geçtim
Selim bey bugün çay yok mu? https://www.instagram.com/reel/C3u0G...liY2t0ZXF3a3Rm
Altın Saat 6 yi 2036.40 üzerinde kapatırsa yukarı yönlü güzel şeyler olacak
Forum Rules
Yer İmleri