Sayfa 795/1002 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tadına baktınsa çok iyi, ben sadece ciğer tabağını bir an gördüm.

Ne bileyim ben, Rakı Sofrasındayız zannediyorum ağır ağır sohbetle ve rakıyla devam ederiz derken.

Adam kabus gibi sofraya çöktü, Hamdi abi başka cigerlerde istedi hâlbuki.
    Siz iki ihtiyarlar dişiniz kesmeyince çok geviyorsunuz baya zaman geçiyor lokmayı yutuncaya kadar. Tabi Ayhan başkan genç o zamanlar ciğer soğuyor yazık olmasın diye yemiştir. Belki masada ciğer vardı sizin gözleriniz görmüyordu ne bileyim Ayhan başkan bu kadar gaddar aç gözlü her şeyi silip süpürüren biri değil. Konya'nın iki lokmayı yiyince ye kadar adam perişan oluyordu cırcır böceği gibi geziyordu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,071
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tadına baktınsa çok iyi, ben sadece ciğer tabağını bir an gördüm.

Ne bileyim ben, Rakı Sofrasındayız zannediyorum ağır ağır sohbetle ve rakıyla devam ederiz derken.

Adam kabus gibi sofraya çöktü, Hamdi abi başka cigerlerde istedi hâlbuki.
    ben o ciğer ile, geceyi bitirirdim... ama tat alma ile bitti.

meyva tabağı söyledim..

tadına bakabildim mi, hatırlamıyorum...

başkan, topu topu bir duble rakı ile masayı kuruttu.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,071
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Siz iki ihtiyarlar dişiniz kesmeyince çok geviyorsunuz baya zaman geçiyor lokmayı yutuncaya kadar. Tabi Ayhan başkan genç o zamanlar ciğer soğuyor yazık olmasın diye yemiştir. Belki masada ciğer vardı sizin gözleriniz görmüyordu ne bileyim Ayhan başkan bu kadar gaddar aç gözlü her şeyi silip süpürüren biri değil. Konya'nın iki lokmayı yiyince ye kadar adam perişan oluyordu cırcır böceği gibi geziyordu.
    Rakı sofrası müdavimi olmadığın, ne kadar da belli oluyor..

rakı sofrası adabından da haberin yok...

der şimdi, Reha Bey..

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    ben o ciğer ile, geceyi bitirirdim... ama tat alma ile bitti.

meyva tabağı söyledim..

tadına bakabildim mi, hatırlamıyorum...

başkan, topu topu bir duble rakı ile masayı kuruttu.
    Şimdi sorsan kendisine, 35'likten aşağısı beni kesmez deye, bizi kesmeye kalkar.

Ulen 35'lik kadar boyun var 35'lik kim sen kim, Allahtan lafta kalıyor 35'liği.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,071
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Şimdi sorsan kendisine, 35'likten aşağısı beni kesmez deye, bizi kesmeye kalkar.

Ulen 35'lik kadar boyun var 35'lik kim sen kim, Allahtan lafta kalıyor 35'liği.
    Rus Olga'dan bahsediyor olmasın Gaya bey.. 35 lik derken..

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Rus Olga'dan bahsediyor olmasın Gaya bey.. 35 lik derken..
    Olga Ayhan???
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,244
    Cumhur İttifakı'nın ABB Başkan adayı Altınok: 31 Mart'tan sonra suda yüzde 50 indirim yapacağız... ;);)

SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Yeşil soğan 31,3169 bilginize
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 795/1002 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz