Sayfa 808/1002 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 6,457 - 6,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Dünya durdukça başımızda durasıya Reyismiz sayesinde, viskimizden de mahrum kalmıyoruz.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Eğer bu CeHaPe zihniyeti iktidara gelse, emekli bırakın viskiyi köpek öldüren içemezdi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Dünya durdukça başımızda durasıya Reyismiz sayesinde, viskimizden de mahrum kalmıyoruz.
    Afiyet olsun Mudurum.

4. yaklasan cisim 1 Nisan da dunyaya dusecek ve buyuk bir krater olusacak

https://www.facebook.com/reel/936470311319203

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn çıtak yanlış bilip yanlış söylüyorsunuz,işin doğrusu sn heval in de belirttiği gibidir.Merkez çok uzun süredir olmıyan bir parayı satıyor.Forumda eskiden bu konu çok tartışılmıştı demek ki topiğin sürekli müdavimi değilsiniz.Merkez net rezervi başka brüt rezervi başka ,brütden satar da net de çok ama çok eksiye düşer.Lübnan gibi ))))))))
    benimde söylediğim o işte... sonunda LÜBNAN'a olan bize olacak

bir sabah kalkmışsın... furuna gidiyon ekmek almaya... fırıncı cebindeki TL'ye ekmek vermeyecek sana... dolar getü diyecek

lübnan'da öyle olmuş... kerem abi anlattıydı, ondan biliyom

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    benimde söylediğim o işte... sonunda LÜBNAN'a olan bize olacak

bir sabah kalkmışsın... furuna gidiyon ekmek almaya... fırıncı cebindeki TL'ye ekmek vermeyecek sana... dolar getü diyecek

lübnan'da öyle olmuş... kerem abi anlattıydı, ondan biliyom
    Yok ben onu bilmiyorum,benim bildiğim mevduatını çekmek için kendi bankasını soymaya kalkan mudiler.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn çıtağın kastı ihracatçının bankalardan yeni döviz talebi olduğunu varsaysak bile sistem tam da dediğiniz gibi hallolur.Benim aklımın ermediği konu başka merkezin eksi rezervi nasıl oluyor da sorun yaratmıyor,gavurlar doğrudan yatırım borsa şu bu para sokmuyorlar,malum çıkmak istedikleri zaman ortada paralarını döviz alarak alıp gidebilecekleri şüpheli ondan sokmuyorlar onu anladım,ama hala bizim eurobondlarımıza nasıl talep geliyor,gavur 2047 vadeli eurobondu neden alır çözebilmiş değilim.Bu cds çok az ben gavur olsam en az yüzde 12 dolar faizi isterdim.Madem kumar oynuyorum değmeli derdim.İlginç cidden.
    dipnot : (ya geçen hafta, ya evvelki )

MB'nin 1,2 milyar dolarlık ihalesine... 300 milyon dolar teklif geldi

bu faizi beğenmeme olabilir belki ama GÜVENSİZLİK anlamınada gelir mi ?

Sayfa 808/1002 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •