Sayfa 43/447 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 3575 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

IYF için merak edilmiş olabilir diye detay grafiğini de ekliyorum...

Ya bunların bir bildiği var, ya da tahtadan düşürüldüler...!!!

Son rallide terse düşmüş olmaları hariç, her zaman doğru zamanda doğru hamleyi yapmışlar...

Eğer tahtacının kurumu ise; aylarca toplamak için bekletir durur...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Ellerinize/emeğinize sağlık hocam, çok farklı bir bakış açısı ve ilginç sonuçlar, inşallah devam eden çalışmalarda da muvaffak olursunuz...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize/emeğinize sağlık hocam, çok farklı bir bakış açısı ve ilginç sonuçlar, inşallah devam eden çalışmalarda da muvaffak olursunuz...
    Teşekkür ederim Lütfü...

İlerleyen zamanlarda daha elle tutulur ve gerçekçi sonuçlar elde edebileceğimi umuyorum...

Çalışmaları biraz yavaşlattım. Dinlenmeye de zaman ayırıyorum. Programlar belirli seviyelere geldikleri için çok yüklenmeme gerek kalmadı. Daha sakin çalışabiliyorum...

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim Lütfü...

İlerleyen zamanlarda daha elle tutulur ve gerçekçi sonuçlar elde edebileceğimi umuyorum...

Çalışmaları biraz yavaşlattım. Dinlenmeye de zaman ayırıyorum. Programlar belirli seviyelere geldikleri için çok yüklenmeme gerek kalmadı. Daha sakin çalışabiliyorum...
    En güzeli hocam biraz zamana yayıp kendinizi fazla yormadan devam, malum en büyük hazine sağlık
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

IYF için daha yakından bakma gereği hissettim ve sonuç aşağıda...

Çok erken satmış gibi görünüyor. Birileri bu kurumdan malları almayı başarmışa benziyor...

Belki yanılıyorumdur ama grafik aldatmaca değilse bunu söylüyor...

Bu piyasada, "görünen gerçeklerin bile, gerçek olamayacağını" görecek kadar uzun kaldım...

AKM için haftalık...

Baş aktörlerden birisi bu kurum. Durumu fena değil. Şimdilik mal çıkışı yok diyebiliriz...

AKM günlük...

GRM Haftalık...

Güzel görünüyor...

Şimdilik mal çıkışı yok gibi...

Sayfa 43/447 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •