ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
kocaerde 67 zirvemizi aşabilirsek ?? tekrardan çıkışımız ivmelenir...sabır sabır sabır...şu dakikalarda 64,50 tayız...iştah hala çok yüksek...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Gelişme bu işte. Kapanışta 2,000K alım olacak, karşındaki satıcı miktarına göre fiyat şekillenir. Bundan sonra da msci small cap endeksinde hayatına devam edecek. Bütün bu alengirli oyunların sebebi buraya girip burada kalabilmek. Bu endekste kaldığı sürece fonlardan otomatik işlemler geçer. Pozitif bir şey yani. Ama bunları ky zaten takip ediyordur![]()
ben kekoyum dostum ben bu tür şeylerden anlamıyorum..ilk defa duyuyorum bunu...sen yine de karanlık odada olup bitenleri bize söylersen şahsen ben çok sevinirim...almaya mecburlar mı acaba ?? acaba bu son çıkışlar onlara yüksekten mal kilitleme isteğinden mi kaynaklanıyor ?? alım bittikten sonra genelde neler oluyor dostum...fiyat düşüyor mu çıkıyor mu ??
vallahi mecburi alımı bende ilk defa duyuyorum
olsa olsa içerdeki oyuncunun fonlarla anlaşarak onlara mal kitleme operasyonu olur
tabi bence.
Yer İmleri