Aslında nezih yer müdavimi ev sahibi sayılır, gerekse ölü göt... pardon gözünden yaş bunun cebinden para çıkmaz da, öyle deyeyim...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Nezih yer müdavimi içtiğimiz mekânı, masada kim vardı hatırlamıyor bile, 2 tabak ciğeri gömdün desem onu da inkar edecek.
Ne zaman kalktık sofradan desem, zaten zil zurnaydı hiç hatırlamıyordur.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Şıracının şahidi bozacıda geldi
Cimriliktede bu hemşerimin üstüne tanımam
Angaralardan kalktık istanbul a gittik 2 çay içelim dedik
Ne bileyim cebinde akreple geziyormuş. 2 çayı ödemeden tüydü hesabıda bana yıktı.
Şimdi gelimiş kendiyle yaşıt ve öldüğünde dik gömeceğini söyleyen ihtiyara şahitlik yapıyor.
bir halt olacağı yok.
Şu ciğer meselesini deşeyim dedim bir haftalık malzeme çıktım buradan. Ha gayret ihtiyar amcalar
2 ihtiyar ve vioptaki abka ve tokatçı 4 ünüz gelsede keyfimi bozamazsınız 6s liler 2 gündür işyerinde geçtikleri ta..akları yarın yutacaklar
Şimdi gidip fener topiğinde ismaile 2 tane daha giydireyim
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri