Sayfa 837/1002 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 6,689 - 6,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Sabah sabah 313131 maşallah kime ne mesaj veriyor bu jöleli tayfası a.q...

2. Forumun gediklilerinden rol çalayım dedim, hoş görün.
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sabah sabah 313131 maşallah kime ne mesaj veriyor bu jöleli tayfası a.q...
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    .

3. Cem Küçük Habertürk ekranlarında emekli maaşları için şu ifadeleri kullandı: Sayın Erdoğan da dedi, Bu kadar verirsek askerin, polisin, sağlık çalışanının maaşını ödeyemeyiz dedi. Bence Temmuz ayında yapılacak bir şey bu! Yani enflasyon artı bir miktar seyyanen zam seçimden sonra olur şu an olmaz ya da 2025 in başında olur.

https://finans.mynet.com/galeri/habe...kladi/478385/1

Bunu bekliyordum.

Sen hele oy kullan bakariz mavrasi bu.

Gecen genel secimde biz bunu gormustuk.

4. Pamuk eller cebe

Alıntı Originally Posted by dmrmrd Yazıyı Oku
    Gidişat fena!Ek 30074

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şiir gibi rampayada vurmuş 31.3131 mesajda nret.
    Blomberge çıkan herkes seçimden sonra dolarda hareket olmaz. Enflasyonla mücadele için dolar mecbur tutulacak diyorlar.
    Bu politika süretse iletide avuçlayacağımız kürekler çok daha büyük olacaktır.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Şiir gibi rampayada vurmuş 31.3131 mesajda nret.
    Blomberge çıkan herkes seçimden sonra dolarda hareket olmaz. Enflasyonla mücadele için dolar mecbur tutulacak diyorlar.
    Bu politika süretse iletide avuçlayacağımız kürekler çok daha büyük olacaktır.
    Tam da bu nedenle ful dolara geçtim.Bloomberg i geçtim her yerde bu algı var.Yahu birinizde mi farklı düşünmez,deval bekliyorum demez.Bunlara telefon gitmiş bence.Bu ara dolar zamanı buna kesin emin oldum.Buna neden olarak bir olay olması lazım ki kılıf bulunsun,malum ah işte yapmayacaktık ta gördünüz işte şu olay oldu denmesi lazım.O olay ne olacak bahane ne onu merak ediyorum.

7. 31.31 bataginda su an

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Tam da bu nedenle ful dolara geçtim.Bloomberg i geçtim her yerde bu algı var.Yahu birinizde mi farklı düşünmez,deval bekliyorum demez.Bunlara telefon gitmiş bence.Bu ara dolar zamanı buna kesin emin oldum.Buna neden olarak bir olay olması lazım ki kılıf bulunsun,malum ah işte yapmayacaktık ta gördünüz işte şu olay oldu denmesi lazım.O olay ne olacak bahane ne onu merak ediyorum.
    Seçimden sonra hiçbir bahane üretilmeden MB piyasaya 2 ay müdahale etmedi dolar 28 lere geldi...Kadında -75 olan kasayı -45-50 seviyesine getirdi...Piyasaya müdahale etmeden doları salsalardı dolar şimdi gerçek değerinden işlem görüyor MB kasada pozitif bölgeye geçmiş olacaktı...Heteredoksçular Kadını yedikleri gibi piyasanın a.q...resmen...

Sayfa 837/1002 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •