Alıntı Originally Posted by Laozi Yazıyı Oku
Borsada hep 'insider' lardan bahsedilir (içeri ile irtibatlı, içeriden bilgi alabilen). Sahol' de hem elinde hisse bulunduran ve hem de içeriden bilgi alabilecek çok sayıda ve ekonomik olarak güçlü insan var. Profesyonel insanların da günahını almak istemem ama insan ister istemez böyle bir ihtimali düşünmek zorunda kalıyor.

Yani haklısınız.... Bu davranış gelecek olan bilanço ile irtibatlı olmasa bile yine de bilanço ve yönetim kurulu toplantısı öncesi böyle.davranışlar hoş değil. Illa da yapılacak ise bilanco sonrasi yapilmaliydi... Ne yazik ki aile.sirketine ortak olmanin böyle sıkıntıları var.

Birde öncesinde EXSA devralma olayı var, doğrusu ben o değerlemeleri o kadar NAD iskontosu ile SAHOL aleyhine buluyorum oradan da zaten sülale bayağı bir lot edindi. Bilançoda göreceğiz EXSA nasıl bir şirketmiş SAHOL 'ün %2,6 'sı edecek bir firma mı değil mi.

Tabi değerlemeler ''bağımsız'' kuruluş tarafından yapıldı denebilir ama, ben sahibinin 100m eder dediği firmalara bu kuruluşların 400m değer biçtiği durumlar biliyorum.