Sn.whiningman sizi bilmem fakat ben 2010 yılından beri daha tarman çogunluk hisseleri el gecirmemisti(%25 i vardı elinde)bucim yatırımcısıyım.Vede her zaman batı çim.ile kıyas yaptım.Zaman zaman girdim çıktım 10 sene elimde tutmuslugum vardır.
Şuan full bucim deyim.Ceo şu bile eskiden tarmanın sattığı konya çimento nun ceo su Gilbert Nadda.Boşa ceo yapmadı şirketine diye düşünüyorum. Konya cimentoyu lafarge ye sattı.Belki bir umut bucim de aynı kaderi paylaşır.Hayırlısı .Umut fakirin ekmeği ye Mehmet misali;)
Önce hayalini kur sonra gerçek olsun;)
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Benden bu kadar dahada yazmayacağım burada.Tunelin ucu ışık.Işıgı görünce belki merhaba derim.Hoşçakalın.Herkese iyi kazançlar.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Her seferinde tunelin ucunda ışık göründü diye seviniyoruz ama maalesef karşı yönden gelen makinistliğini İsmail TARMAN'nın yaptığı trenin olduğunu bize çarpınca anlıyoruzBen bu hisseyi alırken kendime her hangi bir fiyat hedefi koymadım patron ne zaman satarsa bende o zaman satarım düşüncesi ile aldım, ama Modernizasyon işine girince biraz kafam karıştı, patron şuana kadar hatırladığım kadarı ile Baştaş, Cimentaş ve Konya çimento hisselerini toplayıp borsa dışında iyi fiyatlara sattı, Nuh, Oyak, goltaş ve bsoke çimento hisselerini borsada sattı şuan tahminime göre 19 Aralık'ta Ak Yatırımdan, İş Yatırma virman yaparken 9 milyon lot Oyak çimento ve 1 milyon lot Goltaş çimento hissesi kalmış borsadan sattığı hisselerin paralarını bucim bedellisinde kullandı sadece bucim ile ilgileniyor. Şuan görünen bizleri bezdirip elimizden alıp tek başına bucime sahip olmak istiyor. ama benim gönlüm İsmail TARMAN'nın satmasından yana eğer o satarsa hayal bile edemeyeceğimiz iyi bir fiyata satar yıllarca beklediğimize değer.
![]()
Ara sıra bakarız.
Yer İmleri