Sayfa 47/447 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 3575 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Anla(ya)madigimi itiraf ediyorum.

Bu benim yetersizligim, analitik yonum hep zayifti

Yalniz olmadiginizi bilin.

Calismalarinizi, yogun emeginizi gordukce, sinava giden cocuguna pirinc yutturmaya calisan anne goruntusu geliyor aklima

Zorunuz kolay olsun.

Iyilik yapip, atin denize,...

Teşekkür ederim ablam...

Sonuçlarına güvenmediğim için buradan paylaşıp da kafa karıştırmak istemiyorum. Yoksa her çıkan sonucu paylaşabilirim, benim için sorun yok...

Önce çalışmaya güvenilecek bir ortam sağlayabileyim, inşaAllah sonrası çok daha kolay...

Her gün yeni yeni aksiliklerle karşılaşıyorum. Bu gidişle bitmesi çoook uzun zaman alacak. Gûyâ hafta sonu bitirmeyi planlıyordum. "Bayrama kadar biter mi acaba?" diye düşünmeye başladım...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

XU100...

Kısaca özetlersek;

- Günlük gevşeme eğiliminde. Bir süre can sıkabilir...

- Haftalık güzel durumda. Günlüğün işi bitince eğer haftalık sıkıntılı duruma düşmemişse güzel şeyler olabilir. Ralli görebiliriz...

- Aylık ise kıvranıp duruyor. Haftalığın işi bitince o da artık bir süre dinlenmeye çekilecektir. Bayağı bir süreden bahsediyoruz...

Ortalama ve MOST için henüz sıkıntı yok. Desteklerde duruyoruz...!!! Altlara sarkmadık. Sarkarsa dikkat...!!!

Yeni alım risklidir. Satış için destekler takip edilmelidir...!!!

Elinde malı olan, riski seven bekleyebilir. Risk alamayan desteği takip etmelidir. Aşağı kırıp tekrar yukarı dönerse almasını da bilmelidir...

3. Üstad eline emeğine sağlık, mavi osilatör yeşilin altına sarkmış gözüküyor.

Dün gece verileri güncellemeden grafik paylaşmışım...

Yazılım işine o kadar daldım ki, günlerce veri güncellemediğim oluyor. Benim için yaptığım iş öncelikli oluyor. O nedenle borsa ile yazılım yönü hariç günlerce ilgilenemediğim oluyor...

Yorumda değişen tek şey MOST Sat vermiş...!!!

Bir süre can sıkacağı kesinleşti. Düşüş derinleşemeden haftalığa uymaya başlarsa kısa zamanda toplarlar...

Kritik nokta; ortalamanın da altına inip inmeyeceğinde...!!!

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Üstad eline emeğine sağlık, mavi osilatör yeşilin altına sarkmış gözüküyor.
    Üstelik bunu cuma verilerini güncellemeden paylaşmışım...!!!

Bir kaç gün olumsuz seyir olacağa benziyor...!!!

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

7. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hafta dilerim.

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Endex alt kanal orta bandını aşamadı bugün geri çekildi, kanal alt bandı 9000 civarı.

Sayfa 47/447 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •