Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8025 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    kendini şu şekilde kurtarabilrisin cehennemden totonu yırtmak için cennete inanabilirsin. tabi bununda bir inkar süreci var ne o.

3300 tane litaratüre girmiş diğer var olan inançlar tanrılar . yani geriye kalan 3299 inancı tanrılarını vs. inkar edip yalanlamak.

ben ayrımcılık yapmayım diye senin o inandığın 1 tanrıyıda aradan çekiiverdim aslında seninle benim aramda sadece 1 inanç ama 3300 inkar var.

sosyal darwinizm dünyanın neresinde olursan ol hangi inançtan olursan ol illaki var.

ben her türlü yırtamıyom

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kendini şu şekilde kurtarabilrisin cehennemden totonu yırtmak için cennete inanabilirsin. tabi bununda bir inkar süreci var ne o.

3300 tane litaratüre girmiş diğer var olan inançlar tanrılar . yani geriye kalan 3299 inancı tanrılarını vs. inkar edip yalanlamak.

ben ayrımcılık yapmayım diye senin o inandığın 1 tanrıyıda aradan çekiiverdim aslında seninle benim aramda sadece 1 inanç ama 3300 inkar var.

sosyal darwinizm dünyanın neresinde olursan ol hangi inançtan olursan ol illaki var.

ben her türlü yırtamıyom

Evet yaratıcı var.Bu mükemmel eser(KAİNAT) sahipsiz olamaz.Kainatın her yeri bir matematikçi tarafından formüllerle donatılmış.
    Kepler kanunu,yerçekimi kanunu vs...Buna FİBONACCİHİ yi de ekleyelim.

Geçin onu sadece GÖZÜMÜZE bakalım.Sadece alınan ve kanda dolaşan protein -yağ vs. den oluşmuştur(anne karnında çocuğun gözü)

Onu nemlendiren ve hızla kapana göz kapağı var.Merceği-kası ve yüzlerce dokusu..ve aldığı ışığı hala anmadığımız şekilde beyinde görüntüye döndermesi...

120 milyar insanın toplam zekasının ürünü olan medeniyet bunun yanından geçemez...

KAİNATIN BİR YARATICISI VARDIR ve MÜKEMMEL VASIFLARLA VASIFLANMIŞTIR.BURADA TARTIŞMA OLAMAZ..azıcık düşünen bu kanıya varır..

MADEM yaratıcı var ve madem İNSANI AĞACIN MEYVESİ(besin zincirinin tepesi) yapmış..her şeyi bir amaçla yaratan ,neden bu kainatı amaçsız yaratsın...

Mutlaka insanlarla bir şekilde İRTİBATA GEÇMELİ ve onlara HAYATIN AMACINI ve yaratılışın gayesini söylemelidir.(VAHİY)

-ve bu esas ilkeleri aynı olmak şartıyla(ahiret-tek ilah) versiyon değişebilir.İNSANLIĞIN GELİŞİMİNE GÖRE...Nasıl ki insanın ayakkabı numarası değişir ama bir noktadan sonra aynı kalır...Onun gibi İBRAHİMİ DİNLER,Bu esasta aynı iken farklılıkları vardır....(içki-domuz haram-helalliği değişmiştir)

ve sonuç ÖYLE BİR MESAJ OLMALI Kİ BU KORUNMALI(KURAN korunması taahhüt edilmiştir)..ve tarih boyunca bu teşebbüsler sonuçsuz kalmıştır.

Ve bir yaratıcı kendinden önceki dinleri(yahudi-hristiyanlık) teyit eden ama onların yanlışlıklarını(sonradan) düzelten İSLAMA sahip çıkmalıdır.ve ORJİNALİNİ korumalıdır.

Bir yaratıcı insanlığın en büyük nufusunun yaşadığı son 1400 yılı asla YANLIŞ BİR MESAJA (HAŞA dedikleri gibi islam yalan olsaydı) mahkum kılamaz ve kesinlikle yeni bir elçi ile durumu düzeltirdi...

evrimi ataistlikle bağdaştırmak çok yanlış zaten direk faulsün abka.

bugün bilim dünyasının %99 u evrimi kabul eder.

haa tanırya inanır inanmaz ondan kime ne. bilimin umrunda bile değil.

ben proflardan cerrahlardan daha iyi bilirim biyologlardan ve organın tarihlerini vs diyosan o başka.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    evrimi ataistlikle bağdaştırmak çok yanlış zaten direk faulsün abka.

bugün bilim dünyasının %99 u evrimi kabul eder.

haa tanırya inanır inanmaz ondan kime ne. bilimin umrunda bile değil.

ben proflardan cerrahlardan daha iyi bilirim biyologlardan ve organın tarihlerini vs diyosan o başka.

Hayır evrim TEORİDİR..Yani bilimsel anlamda kanun değildir..Yani ispatlanmamıştır..

Mesela yerçekimi kanunu diyorum..Çünkü bu ispatlanmıştır..Hatta formülü var..Ama evrim teoridir.aynı BİNBAG teorisi gibi ..yani bir düşüncedir..

EVRİM tek kelimeyle tam bir saçmalıktır...

sana anlatayım...EFENDİM milyarlarca yıl önce dünya atmosferi farklı ve değişik atomlar birleşerek canlılar oluşmuş...sonra bunlardan oluşan milyonlşarca türden DOĞAL SELEKSİYON İLE en ideal türler kalmış...vs..

1- biz o zamanki atmosferi oluşturmamıza ragmen neden hala en ufak bir canlı elde edemiyoruz...PROTEİN değin canlı...yani HAREKET EDEN -ÜREYEN bir yaratık(canlılığın temel özelliği)

2- Madem doğal seleksiyonla milyonlarca tür oluştu...Bunlaradn organalrı asimetrik-çene yapısı -elleri bu mükemmel hale gelinceye kadar olan ara basamaklar nerede...?

mesela 3-10 gözlü ve asimetrik insana benzeyen bir yaratık olmalı(sonradan elenmiş)ÇENE MÜKEMMELDİR..ÖNDE KESİCİ ARKADA AZI..Bundan daha mükemmel çene yok..peki HER ORGAN İÇİN BU MÜKEMMEL GELMEDEN olan ara basamaklar nerede?

Bir arabanın evriminde pek çok HATALI BASMAK ÇIKMIŞTIR...biz onları görüyoruz....Ama burada HATALI-organları ASİMETRİK hiçbir canlı yok..Gözler-kulaklar-kollar asimetrik olabilirdi...

sadece organlarımızın simetrik olması bile 1/milyondan daha düşüktür.

Bana çogu aydurulmuş veya kafası tuhaf-bazıları gerçek goril..olanalrı gösterme...Onlarda bile mükemmellik var..çene-dişler vs...ben SAKAT AMA BİR-4 NESİL SONRA iptal olmuş ara türeleri soruyorum.

tamam abka sen tohumu atıyon.. bi mucize oluyor işte. hah o.

mucize eseri

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •