Sayfa 99/1004 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 785 - 792 arası.

Konu: Viop LV

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    askerlikte şafak bitmez
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    benimde şöyle bir teorim var...
    okul yıllarında ve sonrası birkaç yılda çalışmıyorsunuz, aileniz size bakıyor.. gününüzü gün ediyorsunuz
    ama orta yaş ve yaşlılıkta her daim paraya ihtiyacınız oluyor
    ister ücretli çalışın ister fabrikatör... hep bir PARA DERDİNİZ oluyor.
    ve hep para gelmesini istiyorsunuz
    15 i gelsede maaşımı alsam, çekin günü gelsede paramı alsam diye.. o günlere kadar olan zamanın hızlı hızlı geçmesini istiyor

yani : insan zamanın bir an önce geçmesini kendisi istiyor

bu yüzden de hızlı geçmesini kendi istediğimiz, zaman, gerçektende hızlı geçiyor
    Her iki konuya da hak veriyorum
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2. Çok güzel bir türkü var ama nedense orijinaline göre hızı nerede ise yarıya inmiş hatta MIT müsteşarı İbrahim Kalın da okumuş belki 100 kişi okumuş, acıklı türkü yapmışlar.

Türküyü acıklı kılan "doldu diye boş testiyi kaldırır" kısmı olması. Hayatta ve borsada testinin dolduğundan emin olmak ve boşa kürek çekmekten sakınmak lazım.

Ben bu versiyonu seviyorum, bu şekilde aklı bir karış havada gelin bulmak lazımdı.

Şimdi herkes akıllı. Siz cahil kadınları seviyorsunuz biz o yüzden cahil gibi davranıyoruz kadınların aklını küçümseme demişti biri.

https://www.youtube.com/watch?v=QeBUWezRILE
    Necla Erol...Suya gider Allı gelin has gelin..
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bir
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bence borsa, çağımızın hastalığı Alzheimer için önleyici tedbirlerden birisi..Bu hastalığa yakalanmamak için bazı öneriler var: stabil hayat yaşamayın,bulmaca çözün vs...Ne kadar etkili bilmiyorum...

Bu açıdan bakarsan borsada öyle: sürekli adrenalin-senaryo kurmak ve hep tetikte olmak...

Geçenlerde bir tıp profu (beyin cerrahı) borsacılara laf etmişti..''Borsadakiler sürekli tetikte..o parayla künefe yeyin'', diyordu..

O hocamız borsaya bir de bu açıdan bakmalı.

Ben kaçar abi.Hayırlı geceler.
    Alzaymır beynin bir bölümünün çürümesi,
    genetik bir hastalık
    kitap bulmaca ile olacak iş değil
    tedavi için harcadığın para da boş
    inanma
    15 kişilik aileden 8 kişinin bu şekilde gittiğine şahit oldum
    göçenlerin okuduğu kitap, çözdüğü bulmacanın haddi hesabı yok
    diğerleri şu an genç, farkında değiller
    yaş 55 çizgi, burda hücreler yaşlanmaya odaklanır, durdurman imkansız
    kontrolü hücreler alır, konuşmayı bırak yazmak bile işkence olur yaşlandığında
    55 i geçen ne dediğimi anlar, altı için bunu anlamak imkansız

4. Pazartesi %4+ açmaz ise ne var ne yok satar kuru soğana geçerim

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Tanrı veya dinler bilimsel olarak kanıtlanamadığı için Evrim veya genel olarak bilim Tanrı veya din konusu ile ilgilenmez, bunlardan bağımsızdır. Birçok evrimsel biyolog dindar olduğu gibi, birçok dindar da evrimi bir doğa gerçeği olarak kabul eder.
    Dolayısıyla bilimin konusu nasıl inançlar değilse, inançların konusu da bilim olmamalıdır. Evrim saçmalıktır diye kestirip atınca, her doğal olaya mucize gibi bakınca kanıt oluşmuyor. Tersi de mümkün. Bilmiyorum dünya 6 bin yaşındadır mevzusu diğer dinlerden bizimkine de geçti mi, Mehdi mevzusu gibi.. İnanç ve bilim ıh ıh olmuyor yakışmıyor çok zorlamamak lazım. Ama inançlı birisinin de çoğunluğun inandığı bir bilim camiasına da hakarette bulunmasi pek cüretkar geliyor. Gerçi bu toplum da ben dahil cacık.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kainatın yaşı - gözlemlebilir evrenin yaşı yaklaşık olarak belli.

dünyanın yaşı yaklaşık olarak belli.

bunlar google da açıp şak diye bulabileceğiniz şeyler. yinede en çok konuşulan diller 30 dil yaklaşık makale bilimsel çalışmalarada ayrıca bakabilirsiniz . bırak gavur bilimci atayizlerine sormayı tubitaka sor o da söyler eee onada inan artık.. :D

insanın yaşı yine yaklaşık olarak belli. bunuda yine şaaaak diye bulabilirsin.

ilk insan öyle gökten inme akıllı varlık olaydı .. tekerlek gibi ilkel ilk icad. ilk insanın yaşına göre daha yenilerde bulunmazdı

bu medeniyet şuan çooook daha ileri düzeyde olurdu.

milyonlarca sene mağralarda yaşamazlardıda.. üjbej tane tahtayı yontar en basit barınak yapardı. veya üjbeştane kayayı yanyana getirir vs.

bu bilgileri sana çağrı veya diler bilimsel makalede veremez.. doğru soruyu sorman lazım.

yazamayacağım daha tonla şey.

öyle köydeki dereye baktım.. üstü donuyo altı yaş. o halde evrim yok diye cahil cahil dolanılmazdı bu cahilce düşünce bile zaten evrimin kanıtı.

Son düzenleme : EMLAK; 03-03-2024 saat: 04:03.

yine bakınız

ilk avlanma aletleri ve fosillerinin yaşına.

görmek isteyene sağlı sollu ... anlayacağın

dedesinden kayınpederinden akrabasından ensest ilişkiyle hamile kalanları ifşa niyetine sabah programlarında anlattırcaklarına tvde eme yarar bilgiler öğretilse fena olmazmı.

7. https://www.youtube.com/shorts/a4RxikPP1KY

Güzel bitirelim geceyi ve yeni güne
    Hayat hoş gerisi boş

8. Sosyal medyada bir analiz gördüm burada paylaşmayacağım. Ben böyle kolpa görmedim diyecek cinsten. Sosyal medyadan falan medet umanlar bu aralar çok daha dikkatli olun benden uyarması. Tam pazarlama ortamı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 99/1004 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •