Bundan yaklaşık 17 yıl önce benim çocuk küçükken yanıma gelirdi baba baba napıyon deye benimde trade ederken konsantrasyonum bozuluyor deye değişik bir formül bulduydum.
Pc ekranının arkasına çikolata saklayıp işime bakarken benim ufaklık baba baba diye bana musallat olunca kucağıma alıp, ekranın arkasından çikolatayı veriyodum bak olm ben burda para kazanıp sana çikolata alıyorum, o yüzden beni meşgul etme oldu mu diye tembih ederek annesine sepetliyodum.
Tabi bizimki bu seferde çikolataya alışınca zırt pırt gelip baba baba kazandınmı çikolata demeye başladı.
işin özü hem çikolatayı hemde borsayı benden öğrendi.
Yani okumadı babası gibi eşek oldu
Hamdım Piştim Yandım
uyanık AK YATIRIM'a türk hava yolarısını yar etmeyecekler heralım
tahta saatlerce aynı yerde kalacak, 264 e 2 milyon lot satış olacak... sende onu kelepir kapıp gidecen..elemi
satan neden satıyor diye düşündün mü heç
Bozkurt dayucummmm bu froto ya şort düşünüyorum......fikrini almak isterim......bunda müthiş bir para bırakacak gibi duruyor......doyuma ulaştı......kısa vade tırtıklayabilir miyiz.....bunun speğini........
Bizimkilerde öyle.
Bir kaç gün önce okula gittim.(ikizlrden biri alerji olmuş onu almaya gittim).
Beklerken öğretmenine notlarını sordum .Bakayım dedi. ikizlerden biri matematikde 18. diğeri 17. olmuş.
"Hocam sınıfta kaç kişi var ?" diye sordum. 20 dedi
Okumuyorlar ama akıl veriyor biri bana ."yazın salep alalım kışın daha pahalı satarız "diye![]()
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
bu sasaniler bedelsiz vermiyor diye kazan kaldırmış...
bedelsiz olunca ne olıcak 40 liralık hisse 20 olıcak...
piyasadaki hissede 2 ye katalanacak ne manası var...
kendilerini kandırıp duruyorlar...
Yatırım tavsiyesi değildir.
pangalara bu fiyatlardan bile satıcı gelmesi, ekonomiye ilişkin sıkıntı ne ise artık onun devam ettiğinişn göstergesi olabilir
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri