Originally Posted by
Ozan Erol
forumda birileri açtığı vadeli pozisyonlarını anlık yazıyor, tokatlı çıtak mini vallis vs frekansları farklı olmakla beraber başka yazanda oluyor aklıma gelmiyor, bazen ben de yazıyorum daha doğrusu seans içi yön beklentimi yazıyorum.. bu tür yazıların spk kuralları ytd açısından bi sıkıntı yaratabileceğini asla düşünmüyorum.. bazıları böyle anlık poz belirtenleri eleştiriyor, kim o eleştirenler ?? viop pozisyonu olmadığını söyleyenler, viopta oynamadığını söyleyenler.. hayatında viop yapmadığını söyleyen adamlar gelip viop pozlarını buraya yazanları eleştiriyor- işte, yalan söylüyosun aslında sen zarar ettin falan.. abicim herkes kendi parasıyla oynuyo, oynuyosa eğer, o anki sentimenti yansıtan data reel poz açanlar, diğerlerinin zaten bu topikte işi ne ki ? git borsa genelde kendine topik aç, orda yap tekniğini analizini zartını zurtunu
neyse, viop istatistiklerini bakıyorum, işlem hacminde yabancı payı yüzde 40+ gözüküyor son iki senedir, son dönem yüzde 43.. şimdi aktif konratının son 3 hafta işlem hacmini yapan aracı kurumlar.. bunlar yüzde 43 yapanlar yabancı, yüzde 3 normal oyuncu yabancı desek, yüzde 40 hacmi algo yapıyor.. hangi kurumlardan bu yüzde 40

Sayın Ozan viop yapmayanlar için güzel yazdın .....Teşekkürler....Burada sağduyu sahibi çok forumdaşlar var....Buranın havasını bozan bir elin parmağını geçmeyen egoist ve benciller var....Ben onlara hasta ruh halitine sahip oldukları için üzülüyorum da......
Viop ile ilgisi olmayan gelip boş sohbetler yazıyor....ona bile eleştiri getirmiyorum...o gelip bize meydan okuyor bilip bilmeden yazıyor....bana özelden bir kaç arkadaş yazdı poz yazmaya devam et .... bize bir fikir bir yön oluyor anlık onların hürmetine yazıyorum....Söyledikleri de nihayetinde biz kimseye bakmıyoruz akıl süzgecimizden geçirip poz alıyoruz viop30 da... Tutar tutmaz herkes fikrini yazıyor....Sizde güzel yazın insanlara faydalı olun....zaten viop zor bir yer....gelip baş ağrıtmayın....para kazanmaya bakın....enerjinizi buna harcayın....
Son söz.....İşte Hendek! İşte Devekuşu! İşte meydan.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri