Aynen Limoncu kaptan uyanık ters köşeleri agresif hareketleri seviyor biz dinlenme tesislerinde kahvemizi yudumlayalım zaman maliyeti bize 1 giriyorsa kaptana 1000 giriyor o düşünsün kaptan olmak kolaymı
Aynen Limoncu kaptan uyanık ters köşeleri agresif hareketleri seviyor biz dinlenme tesislerinde kahvemizi yudumlayalım zaman maliyeti bize 1 giriyorsa kaptana 1000 giriyor o düşünsün kaptan olmak kolaymı
Yahu adnan ve ekibi 60 tane tahtayı yönetiyor. Adamların milyar dolar serveti var. Herşeyi kendi yarattiginiz komplo teorileri ile okumaya çalışmayın. Adam burada kaybediyorsa bile 59 tahtada kazanıyor. Hatta bence 3.00 üstünde boşalttı, şimdi onları 2.00 civarı yerine koyacak yine kazanacak. Her zaman yükselirken kazanılmaz oyun kurucu sensen düşerken de kazanırsın. Planlarında olan lotu toplayana kadar surundurecekler işte, bunun anlaşılmayacak neyi var? Pd dd isterse 0.10a düşsün kimin umrunda? Mal alanı anında carpiyorlar. Şu an herkeste adese var, herkes uçacak kaçacak diyor, 1 USD 2 USD hedefler veriliyor. Böyle bir ortamda kağıt yükselir mi elbette ters köşe yapacaklar. Ne zaman kusluda tavsiye edilmez ne zaman telegramda 3bin kişilik üye sayısı bine düşer o zaman hareket başlar. Ben şahsen endeks düşüşüyle birlikte bir kez daha 2.00 altına degeceğini yükseliş hareketinin bunun sonrasında başlayacağını düşünüyorum.
Hisseyi Teknik olarak değerlendiriyorum...
Uçacak-kaçacak yada Batacak-çakılacak demiyorum..
Bunun yanında kademe-hacim ve takas analizini üzerine koymaya çalışıyorum..
Ama sunu unutmayalım: Bir hisse düşerken de çıkarken de tekniği PARANIN gücü ile TAHTACISI yapar..
Hacimli destek ve dirençler geçildi mi o zaman bakmak lazım trende..
ytd.
Saygılar..
Günaydın sayın yolcular, bugün kaptan gelmeden, erken çalıştırdım otobüsü motor ısınsın diye
2.71 kırmızı çizgimiz, 2.65 siyah... Tabeladır, görürüz görmeyiz kaptan bilir..
Diaaaaammmm eeeetttt![]()
Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Yer İmleri