Sayfa 741/1004 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: Viop LV

1. Üç ay önce benim borsada alıp sattığım hisselere bakıyorum. Tat gıda vardı şuan %20 den fazla aşağıda. Bir boru var yukarda bir de yurtdışında işleri olan bir firma gerisi ya aşağıda ya aynı. Seçimden sonra girmeyi düşünüyordum şuan küçük bir miktar başladım deneme amaçlı ama fikrim değişti seçimden sonra girmem yaz ya da sonbahar da girerim o da bilançolar da iyileşme beklersem. Muhtemelen bu sene bilançolar ölü olacak gibi gözüküyor faizlerin %60-70 olduğu dönemde ki hisse fiyatlarını hatırlıyorum.

2. .....

Fatih Altaylı: “Çin dünyanın en uzun otoyolu Beijing-Urumçi’yi hizmete açtı. 2540 km. uzunluğundaki yolun maliyeti 2,5 milyar dolar.

Bizim 463 km.’lik Kuzey Marmara Otoyolu 8 milyar dolar, 426 km.’lik İstanbul-İzmir Otoyolu maliyeti ise 11 milyar dolar.”

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Herkeşler büyük treydır!

Özellikle twitter alemlerinde..
    İyi günler sn Başkara dostum.
    Ben kendimi bilirim .
    Hisse seçimi olarak iyi (?),
    Oyuncu olarak vasat,
    Yatırımcı olarak berbatım.
    Hem de epey berbat.

saygılar

not:Bir de belki stratejim iyi olabilir ama o da belki.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    .....

Fatih Altaylı: “Çin dünyanın en uzun otoyolu Beijing-Urumçi’yi hizmete açtı. 2540 km. uzunluğundaki yolun maliyeti 2,5 milyar dolar.

Bizim 463 km.’lik Kuzey Marmara Otoyolu 8 milyar dolar, 426 km.’lik İstanbul-İzmir Otoyolu maliyeti ise 11 milyar dolar.”
    Abi niye öyle diyin bizim yaptığımız yolun içinde altın var tabi ki bizim ki pahalı olacak. Kedi köpek yiyen Çinliler ile bizim köpekler aynı mı olur.

5.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Kağıttan devlet olursa böyle olur.. Herşey A Z ye AKP iktidarının isteğiyle yürütülüyor.kuzeyboru fener kadın voleybol maçına gittim vallahi orda bile daha çok polis vardı. Eşimin çantada parfümü vardı polis içeriye almadı. Bile isteye Fenerbahçe'yi maşa ediyorlar. Allah korusun biz bu ligden cekilmezsek ve Trabzon'a gidersek bunlar bizi orda öldürür. Herkes fener SPK borsa diyor gerekirse çağırsin hisseleri ama biri bu düzene dur desin. Biri pisliğe dur desin. Ben bir fenerbahceli olarak ligden çekilmeyi gönülden destekliyorum.
    2 telefonunda bylock programı tespit edilmiş bu kişi Federasyon başkanlığı yaptırılıyor.Son 2-3 ayda olan olaylardan dolayı bir rahatsızlık var futbolda ve federasyona karşı , rahatsız olmayanlar kim hükümete yakın takımlar , dün bu işin içinde ne kadar siyaset olduğunu Trabzonlu yöneticiler konuşurken ve Trabzon belediye başkan adayının konuşmasından herkes anlamıştır.Saha futbolcunun alanıdır bu kadar net 1 kişi girmiş ona vurulmuş diyorlar İsmail Kartalın oğluna yapılanlar aşağıda kaç kişi sahaya girmiş kaç kişi vuruyor bir daha izlesinler.

https://twitter.com/1907Media/status...13748329677287
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

ekranda 1 tane bile kırmızı yok

way mk... yine ekonomimiz alamanyayı geçti heralım

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi niye öyle diyin bizim yaptığımız yolun içinde altın var tabi ki bizim ki pahalı olacak. Kedi köpek yiyen Çinliler ile bizim köpekler aynı mı olur.
    Altının yanında aralara elmas da serpiştirilmiş bizimkilere..
    Eeeee.
    1 lira işi yapan alt taşerona, 2 lira ana müteahhite ,4 lira ağalara derken maliyet 1 den 7 ye çıkar ....

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    .....

Bizim 463 km.’lik Kuzey Marmara Otoyolu 8 milyar dolar, 426 km.’lik İstanbul-İzmir Otoyolu maliyeti ise 11 milyar dolar.â€

ezanı susturamazsınız bayrağı indiremezsiniz
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 741/1004 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •