YAY AFT AFA gibi fonlar eski verimini vermeyebilirler. Bence. Nasdaq fonları yerine Hint vb fonları tercih edebiliriz. Nasdaq zirvenin zirvesinde gibi.
![]()
Yaşadığım en önemli problemler;
-Başka portöylere ait PPFlere 13.30'dan önce satış emri verilmesine rağmen saat bazen 16.30-17.00 arası hesaba geçebiliyor. Bunun çözümünü bulamadım.
-Android işletim sistemli telefondan mobil şubede alım emri gerçekleşmesine rağmen gerçekleşmedi hatası veriyor ama talimatlara girince alım gerçekleşmiş görünüyor. Alım emri gerçekleşti demesine rağmen alım gerçekleşmediği de oldu. Henüz aldığım riskli fonlarda satış yapmadım. Hata kodunu kaydetseydim keşke, ama bu fon alımı hatasına kendi çözümümü buldum, benzer durumu yaşayınca internet şubeden kontrol ediyorum, ona göre alımı kesinleştiriyorum veya iptal ediyorum.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Buradan bir arkadaş Platinyum içeren fon vs var mı diye sormuştu galiba. Cevap verildi mi bilmiyorum ama, OFS bünyesinde PPLT US EQUITY (%3.60) var. Yine paladyum da var. OFI'de de varmış biraz daha yüksek oranlarda.
Bu fonlar fena değilmiş; ağırlıklı yabancı hisse içerikli dövizden altına, hisse senedinden kıymetli metallere kadar duyan gelmiş duyan gelmiş.
Yer İmleri