Irak, İran’dan İsrail’e yönelik başlatılan İHA saldırılarının ardından hava sahasını kapattığını duyurdu
Irak, İran’dan İsrail’e yönelik başlatılan İHA saldırılarının ardından hava sahasını kapattığını duyurdu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İran saldırısının başladığı haberi sonrası Bitcoin
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ürdün kamu yayın kuruluşu, İran’ın İsrail’e yönelik başlattığı saldırının ardından Ürdün genelinde olağanüstü hal ilan edildiğini duyurdu
Altın kriptosu 3000 doları geçti. 3300 gördü.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Altına gün doğdu,kripto ve borsalar için kötü...İran kurnaz eski perslerin devamı,persler savaşçı milletti,şimdi kapalı kutu,iha sistemleri sadece bir yem menzil 1500 km,geride ne gibi bir sistemi var bilinmiyor iranın,nükleer sistemi geliştirmiş bulunuyor,öncü ihaların peşinden füzeler devreye girebilir,savaş çok kötü bir durumdur,arada çoluk çocuk ölür,hamas uyuyan yılanı deliğinden çıkarmıştır,buda israilin ekmeğine yağ çalmıştır,israilin güvencesi ABD'dir,peşi ingltere fransadır,iran ırak savaşında iranın aktifliği şimdiki gibi değildir,şimdi kapalı kutu,esas sürpriz bu sabah olabilir![]()
görüldüğü gibi tarihi o rospuçocukları dizayn ediyor
hiç bir zaman son 2 sene kadar açık edilmemişti
Televizyonda siyaset,tarih,magazin,savaş yorumlarını hep aynı kişiler yapıyor kullanışlı eleman bulamıyor akp
Ekonomik durumda hiç görülmüyor konuşulmuyor.
İran İsrail'i vurdu, Hakan Ural canlı yayında yorumlarınca sosyal medyada gündem oldu! "Bir akıl var..."
https://www.mynet.com/iran-israil-i-...0482-mymagazin
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri