Þimdi : United airlines ve Air France ve KLM Tel Aviv uçuþlarýný geçici olarak durdurdu .
Þimdi : United airlines ve Air France ve KLM Tel Aviv uçuþlarýný geçici olarak durdurdu .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hýrsýz Netanyahu'nun hýrsý bu gidiþle bütün Ýsrail'i yakacak.
Daha önce soykýrým maðduru bir ülke iken þimdi dünyanýn en nefret edilen ülkesi olduysa da þaþýrmam.
Ýran'ýn gönderdiði füzelerin % 99'unu havada düþürmüþlermiþ!!! sen onu külahýma anlat,
Ýran, suikast timinin bindiði uçaklarýn askeri hava üssünü vurmuþ, anlayana mesajý çok açýk ve net.
Kaldý ki savaþ geniþler ve yayýlýrsa, Ýran'la baþ baþa kalacaðýný da hesap etmesi gerekir.
Dünya ne çekiyorsa bu suçlarýný gizlemek için ülkesini yakmaya çalýþan adamlardan çekiyor.![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
günaydýnlar
Mehmet Þimþek : Bir süredir yalan haberlerle kasýtlý bir þekilde gündem oluþturulmaya çalýþýlýyor.
Bizim derdimiz memlekete hizmet, gündemimiz yoðun. Bu zor coðrafyada ülkemizin sorunlarýný çözmek, potansiyelini ve performansýný artýrmak için yapacak çok iþimiz var.
Enflasyonu düþürmek, cari açýðý azaltmak, bütçe disiplini tesis etmek ve yapýsal sorunlarý çözmek konusunda kararlýyýz.
Cumhurbaþkanýmýzýn baþýndan beri tam destek verdiði programýmýzý daha da güçlendireceðiz.
Programýmýz hedeflerine ulaþtýðýnda, vatandaþlarýmýzýn refahý da kalýcý olarak artacaktýr.
Vatandaþlarýmýzdan istirhamým; üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz ve politikalarýmýz ile ilgili bizden duymadýðýnýz hiçbir haber veya söylentiye lütfen inanmayýnýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
israili savunmak için demiyorum ama iraný gözde çok büyütmemek lazým. aslen kendi halkýna zulm etmekten baþka birþeyden anlamayan bir yönetim mevcut. Silahlý kuvvetleri de direkt savaþacak güçte ve organizasyonda deðil. Çoðunlukla vekaletleri üzerinden savaþýr. Hizbullah vb gibi.
Yýllardýr ambargo altýnda olduðu için uçar durumda güçlü bir hava kuvveti bile yok. Tek güvendikleri batý bloðuna karþý rusya ve/veya çinden destek alabilmek. Ýsrail gerçekten topyekün bir savaþa girse birkaç gün içerisinde Ýran'ý diz çöktürür.
Buradaki tek kritik konu Rusya ve Çin'in tutumu olur sadece...
Ortadoðuda huzur yoksa bunun büyük oranda nedeni Ýrandýr. Ýranýn rejim ihraç etmek gibi bir gündemi var 1979 dan beri.
Þöyle bir düþünelim ortdaoðuda Ýsrail olmasaydý Ýran kiminle uðraþýrdý?
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Hocam orada vurgulanmak istenen açým diyenlerin bok gibi para harcayýp tatil yaptýklarý vurgusu.
Özetle bu Ülkede her kes mutlu ,fakir fukara yok gül gibi yaþýyorlar vurgusu. Kafalarý bu kadar bastýðýndan.
Bu ülkede geçim seviyesi en yüksek yerlerden biri Kadýköy dür. Kemik CHP dir. Acaba neden?
Kendilerini deðil, ülke vatandaþýný düþünürler.
Gayet rahat ipimle kuþaðým diyebilirler. Ama ÝÞÝN ASLI VATAN SEVGÝSÝDÝR. Bunu bazý beyinler asla algýlayamaz
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Erdoðan: "Hem Antalya'daki hem de Beþiktaþ'taki cinayetlerin faillerinin yargýya hesap vermesi için üzerimize düþeni yapacaðýmýzýn bilinmesini özellikle istiyorum"
Yer Ýmleri