-
Lokanta ve kafelerde KDV yükseltiliyor
Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan KDV tebliğinde değişiklik taslağına göre; yiyecek ve içecek sunulan yerlerde yüzde 8 olan KDV yüzde 10’a; yüzde 18 olan KDV yüzde 20’ye yükseltiliyor
-

Originally Posted by
yolgider
Fibabank euro dönüşümlü yeni kkm açtım bugün 91 gün %40 faiz.Prim alamadım maalesef.
bende euroları parite üzerinden dolara çevirdim euro dolara göre zayıf kalacak gibi fed faiz indirimi sıkıntıya girdi
-

Originally Posted by
bahri
bende euroları parite üzerinden dolara çevirdim euro dolara göre zayıf kalacak gibi fed faiz indirimi sıkıntıya girdi
Euro biraz daha düşük gidecek gibi yaz aylarında parite üzerinden tekrar euro ya dönülebilir.Ben euronun sene sonuna kadar 1.12 üstüne geleceğini düşünüyorum ama önce parite bazinda 1.05 civarına gelebilir.
-

Originally Posted by
yolgider
Euro biraz daha düşük gidecek gibi yaz aylarında parite üzerinden tekrar euro ya dönülebilir.Ben euronun sene sonuna kadar 1.12 'ye geleceğini düşünüyorum.
Fed sıkışmış durumda faiz indirse bir dert indirmese bir dert şu an ecb fed den daha erken faiz indirimi yapacak gibi görünüyor ama tabi abd de bir kriz belirtisi olursa faizleri patır kütür indirip dediğin gibi euro da güçlenebilir bu arada bizimkiler fed faiz indirecek bize para gelecek diyordu şu an bu senaryo kısa vade için çöp oldu
-
bahri merak ettik. aklımıza bunun kapıcı veya kiracı zenci miydi diye de gelmedi değil...
-
Bir arkadaşın 1 m si Vakıf Bank da aylık %58 mevduat oranı ile bağlandı. Arkadaş Sivaslı
-

Originally Posted by
bahri
Fed sıkışmış durumda faiz indirse bir dert indirmese bir dert şu an ecb fed den daha erken faiz indirimi yapacak gibi görünüyor ama tabi abd de bir kriz belirtisi olursa faizleri patır kütür indirip dediğin gibi euro da güçlenebilir bu arada bizimkiler fed faiz indirecek bize para gelecek diyordu şu an bu senaryo kısa vade için çöp oldu
Kriz çıkarsa euro 1 altına rahat gelir...0.96 ya dokunur....
-

Originally Posted by
heval
Kriz çıkarsa euro 1 altına rahat gelir...0.96 ya dokunur....
Sürprizlerle dolu bir yıl olacak
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri