Bugün sabahtan beri bofa 5.4 kuruş zararına dünya alım satım yaptı, dostlar alışverişte görsün, nasıl bir hisse hareketi , hayırlısı bekleyenlerin kazanmasını temenni ederim , ytd.
Bugün sabahtan beri bofa 5.4 kuruş zararına dünya alım satım yaptı, dostlar alışverişte görsün, nasıl bir hisse hareketi , hayırlısı bekleyenlerin kazanmasını temenni ederim , ytd.
Sayın T/A merhaba size bi sualim olacak hem de forumda bir ses olsun tam da dediğiniz bölgede 78.95 yani zurnanın zırt dediği yerde sürekli işlem yapmasının hikmetini sormuş olsam uygun olur mu acaba
Sorunuza cevabı zaten grafik ile verdiğimi düşünüyorum ama yine tekrar etmekte fayda var:
- Orasının direnç olacağını belirtmek için yukarıdan aşağıya inen göstergeyi grafiğe ekledim...
- Normalde grafiklere sadece destek göstergesi eklerim...
- O bölge aslında 3 güçlü mumun oluşturduğu bir direnç bölgesidir. 78.x - 81.x aralığında bâriz bir bölge mevcut...
- Aynı zamanda 14 Şubat 'taki zirve noktasıdır... 78.85
- Bu bölgenin hemen kolayca geçilmesini beklememek gerektiğini göstermek için çizdiğim gösterge çalışıyor...
Akşama grafiği güncelleyince oluşan yeni göstergenin de yukarıya doğru destek oluşturduğunu göreceğiz... Grafiğin güncel halini saat 21:30 'dan sonra ancak paylaşabilirim. Bu akşam misafirim var. 21:00 gibi kalkacaklar. Daha sonrasında buralarda olurum...
Sonuçta sıkışacak ve bir yöne kıracaktır. İşte "ne yöne kırarsa o yöne hareket devam edecek" diyebiliriz...
Aslında bu konuda öngörülerim olsa da, bu hisse için mâlesef öngörülerimden bahsedemiyorum. Sonra sanki tahtacısı benmişim gibi yine yedi sülalem tehlikeye girebilir. O nedenle öngörüsüz grafik ve yorum paylaşımı yapıyorum...![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
PKART...
Güncellenmiş grafik...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Sağolun sayın T/A teşekkürler emeğinize sağlık 3-4 yıldır bu işlerle iştigal ediyorum 3 yılı pkartla doldurduk ama şirketlerin birçoğunda şeffaflık sıfır niyetler sıkıntılı SPK zaten malûm hasılı yatırımcı olmak zor helede bu enflasyonik ortamda vur kaççı ol diyorlar adama zorla ama pkart'ın para haricinde kazandırdıkları var tabi bakalım pkart okulundan nasıl mezun olacağız kısmet herkese bol bereketli kazançlar olsun inşaallah
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri