Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Eh işte o zaman matematiksel olarak bir kaç yıl sonra herkes unıversal basıc ıncome a benzer şekilde eşit maaşta eşitlenir,kimbilir maksat da odur.Herneyse benim aklım ona yatmıyor,4 yıl seçim yok kanuni artış dışında artış falan bence yapılmaz.Bu işi bir kezlik zam diye düşünmeyin,bu yıl kıyak yaptığınız her emekli enflasyon oranında önümüzdeki yıllar da da bütçede yük olacak.O nedenle o iş olmaz.
    Ya siz neden sürekli emekliye zam olmaz, yapılmaz, mümkün değil, bütçede para yok diyorsunuz? Siz emekli misiniz? Hükumet sözcüsü müsünüz? Emeklinin görevi hakkını istemektir. Üstelik emekli fazla para da istemiyor ki, eriyen alım gücünün telafi edilmesini istiyor. Para olmadığını bırakın da hükumet söylesin, M. Şimşek söylesin.
    Yazmayım dedim ama dayanamadım yine.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Ya siz neden sürekli emekliye zam olmaz, yapılmaz, mümkün değil, bütçede para yok diyorsunuz? Siz emekli misiniz? Hükumet sözcüsü müsünüz? Emeklinin görevi hakkını istemektir. Üstelik emekli fazla para da istemiyor ki. Eriyen alım gücünün telafi edilmesini istiyor. Para olmadığını bırakın da hükumet söylesin, M. Şimşek söylesin.
    Hakikaten bazı arkadaşlar belli konularda yorumlar yaparken bilinçaltı ortaya çıkıyor farkında değiller. Bütçeden pay mı alıyorsun. Bankamatik maaşçısı mısın vs...

Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Hakikaten bazı arkadaşlar belli konularda yorumlar yaparken bilinçaltı ortaya çıkıyor farkında değiller. Bütçeden pay mı alıyorsun. Bankamatik maaşçısı mısın vs...
    Ben 1987 de memur olarak göreve başladım.5 yıldır emekliyim sgk emeklisiyim.Şu anda da çalışmıyorum,son üç yıldır her yıl değişik kalemlerden fedakarlık yapmazsam geçinemem.Gidişatımdan da hiç memnun değilim.Ama mesleği yaparken de ana kuralım hastaya hastalığını hiç saklamadan söyleyeceksin,onu avutman acıman işe yaramaz.Gerçeği bilsin ki kendini duruma gerçekçi bir şekilde adapte edebilsin hayal aleminde yaşayıp gereksiz yere umutlanmasın sonradan çok fazla üzülmesin.Neyse rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.

EYT kaç yılı galiba 1999 kaç yılında çıktı EYT 2023 zaten 24 yıl olmuş, esas kambur 3.600 günle emekli edilenler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Bu işin çözümü 1 defaya mahsus bütün emeklilere % 50 zam yapılması, fakat sadece kök maaşlara.

10 Bin gayme alan yine 10 bin alacak, ama 2025 yılındaki zamdan herkes faydalanacak, bunun başka çaresi yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu işin çözümü 1 defaya mahsus bütün emeklilere % 50 zam yapılması, fakat sadece kök maaşlara.

10 Bin gayme alan yine 10 bin alacak, ama 2025 yılındaki zamdan herkes faydalanacak, bunun başka çaresi yok.
    Sanırım onların kafasındaki plan da bu.Yoksa cidden memlekette baya farklı işler olur.Bizim millette genelde isyan kültürü yoktur ,ama bıçak kemiğe o derece dayanırsa gene de belli olmaz.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yüzdeswl değil kök maaşa 3.331zam yapmak lazım. Böylelikle yüksek maaş alanlarda düşük zam alacak ama sonrasında yüzdesel zamlarla eşitlik sağlanacak
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Ya siz neden sürekli emekliye zam olmaz, yapılmaz, mümkün değil, bütçede para yok diyorsunuz? Siz emekli misiniz? Hükumet sözcüsü müsünüz? Emeklinin görevi hakkını istemektir. Üstelik emekli fazla para da istemiyor ki, eriyen alım gücünün telafi edilmesini istiyor. Para olmadığını bırakın da hükumet söylesin, M. Şimşek söylesin.
    Sizin istediğiniz seviye için

1 emekliye 3 çalışan düşmesi lazım.

Onun için BOL BOL istihdam yaratılması lazım ve ihracat.

Yoksa her dükkan yanına 3 kişi alsın, herkes öğretmen olsun ile bu iş olmaz.

Geçmişi tekrardan bir hatırlayalım

https://youtu.be/wZNQ_MTZwTk?si=s8Fon-mGh7WoiWk0

.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •