arkadaş sen yazmadan ben sana yazmıyorum.
bir zahmet bana yazma ne yaparsan yok.
ne senle ne de derdinle uğraşacak vaktim de halim de yok.

Originally Posted by
casual
sen akademisyenim diyorsun, bu olaya sadece "geçmiş olsun" dersen.. seni bankaya koruma görevlisi yapmazlar. yok ben sahte akademisyen değilim dersen zaten imarzedelerin parasını esasen kendinin çaldğını bilirsin..
peki bu ne? olay olduğunda sen ve senin gibi konunun uzmanlarının olay hakkında art niyetli ve kasıtlı olarak sessiz kalması..
bununla ilgili daha önce örnek vermiştim; çocuk istismarı konusunda yurtdışında çok ciddi eğitim/öğretim alan bir prof un, çıkarı için çocuk tecavüzlerini onaylaması, sessiz kalması vs..
karşındakini hafife alarak esasen kendini düşürüyosun fakat bu zaten sanırım senin canını sıkmıyor.. açıkçası ben doç olsan. kendimi küçük düşürmekten rahatsız olurdum..
bu ülkede veya dünya da başka bir ülkede muhtemelen sen hazine bonosuna insanların hayati birikimi yatırmasının akla, bilgiye uygun görürsün.. peki senin bütün birikimin dibs te gasp edilse, ve sana konunun uzmanları "geçmiş olsun" dese. sence bu hakaret olmaz mı?
hadi beni geçtim. bu birikimi asla yerine koyması mümkün olmayan insanlar ne olacak?
ben en başından beri buradaki herkesi olayın devletin yaptığı bir "gasp" olduğuna ikna ederdim.. ikna etmek istemedim. zira ortada bir zihniyet bozukluğu var.
esasen düzelmesi gereken budur.. açıkçası bonozedeler için farklı alanda uzman olanlardan da destek alarak söke söke gasp edilen hakları geri alma imkanım da vardı..
ama bu yolu da denemedim.. zira zihniyet düzelmeden sadece imarzedelerden yapılan gaspın geri alınması insanlğığı kurtarmayacak..
olay hakkında en küçük bilgiye sahip olmadan ve gerçek anlamda konuyu tartışmaya niyetin ve niyetiniz olmadığı için bende tartışmak istemedim..
olan olmuş zaten katliam yapılmlış, üzerinden 14 yıl geçmiş hayati birikimleri gasp edilenlerin bir kısmı vefat etmiş yada yeni yoksul hayatlarına alışmışlar..
benim derdim ZİHNİYET BOZUKLUĞU ile.. ama yinede neyi anlatacaktın "kapasitem olsaydı" merak ediyorum.
devletin anayasal suç olan ve 3. dünya ülkelerinde bile olmayan dibsler de dolandırıcılık, sahtekarlık yaparak (mülkiyet hakkı, kişi adına saklama olmadan) dijital ortamda hazine kağıtlarını aracı kurumlara satma yetkisi vermesinin normal olduğunumu söyleyeceksin?
mahkemelerin herşeye rağmen (tüm baskılara) aihm zoruyla bonozedeleri haklı görmesi ve yasal faiz işletilerek satın alınan tarihten itibaren başlamak üzere ödenme kararını yasa ile meclisin önüne geçmesi ve mahkemelerin bunu haklı görmesinin normal olduğunumu söyleyeceksin?
kusura bakma bu olay sen ve başkalarının başına gelene kadar bu bir katliamdır ve dünya da eşi benzeri yoktur..
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Yer İmleri