Sayfa 895/1024 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. arkadaş sen yazmadan ben sana yazmıyorum.
    bir zahmet bana yazma ne yaparsan yok.
    ne senle ne de derdinle uğraşacak vaktim de halim de yok.

Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    sen akademisyenim diyorsun, bu olaya sadece "geçmiş olsun" dersen.. seni bankaya koruma görevlisi yapmazlar. yok ben sahte akademisyen değilim dersen zaten imarzedelerin parasını esasen kendinin çaldğını bilirsin..

peki bu ne? olay olduğunda sen ve senin gibi konunun uzmanlarının olay hakkında art niyetli ve kasıtlı olarak sessiz kalması..

bununla ilgili daha önce örnek vermiştim; çocuk istismarı konusunda yurtdışında çok ciddi eğitim/öğretim alan bir prof un, çıkarı için çocuk tecavüzlerini onaylaması, sessiz kalması vs..

karşındakini hafife alarak esasen kendini düşürüyosun fakat bu zaten sanırım senin canını sıkmıyor.. açıkçası ben doç olsan. kendimi küçük düşürmekten rahatsız olurdum..

bu ülkede veya dünya da başka bir ülkede muhtemelen sen hazine bonosuna insanların hayati birikimi yatırmasının akla, bilgiye uygun görürsün.. peki senin bütün birikimin dibs te gasp edilse, ve sana konunun uzmanları "geçmiş olsun" dese. sence bu hakaret olmaz mı?

hadi beni geçtim. bu birikimi asla yerine koyması mümkün olmayan insanlar ne olacak?

ben en başından beri buradaki herkesi olayın devletin yaptığı bir "gasp" olduğuna ikna ederdim.. ikna etmek istemedim. zira ortada bir zihniyet bozukluğu var.

esasen düzelmesi gereken budur.. açıkçası bonozedeler için farklı alanda uzman olanlardan da destek alarak söke söke gasp edilen hakları geri alma imkanım da vardı..

ama bu yolu da denemedim.. zira zihniyet düzelmeden sadece imarzedelerden yapılan gaspın geri alınması insanlğığı kurtarmayacak..

olay hakkında en küçük bilgiye sahip olmadan ve gerçek anlamda konuyu tartışmaya niyetin ve niyetiniz olmadığı için bende tartışmak istemedim..

olan olmuş zaten katliam yapılmlış, üzerinden 14 yıl geçmiş hayati birikimleri gasp edilenlerin bir kısmı vefat etmiş yada yeni yoksul hayatlarına alışmışlar..

benim derdim ZİHNİYET BOZUKLUĞU ile.. ama yinede neyi anlatacaktın "kapasitem olsaydı" merak ediyorum.

devletin anayasal suç olan ve 3. dünya ülkelerinde bile olmayan dibsler de dolandırıcılık, sahtekarlık yaparak (mülkiyet hakkı, kişi adına saklama olmadan) dijital ortamda hazine kağıtlarını aracı kurumlara satma yetkisi vermesinin normal olduğunumu söyleyeceksin?

mahkemelerin herşeye rağmen (tüm baskılara) aihm zoruyla bonozedeleri haklı görmesi ve yasal faiz işletilerek satın alınan tarihten itibaren başlamak üzere ödenme kararını yasa ile meclisin önüne geçmesi ve mahkemelerin bunu haklı görmesinin normal olduğunumu söyleyeceksin?

kusura bakma bu olay sen ve başkalarının başına gelene kadar bu bir katliamdır ve dünya da eşi benzeri yoktur..
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    arkadaş sen yazmadan ben sana yazmıyorum.
    bir zahmet bana yazma ne yaparsan yok.
    ne senle ne de derdinle uğraşacak vaktim de halim de yok.
    inan üzülüyorum sana... ortaya laf atıp söyleyeceği birşey olmayan "ezilen" akademisyen ilk defa görüyorum. ifaden aynen şöyle "anlatsan zaten anlayacak kapasite de yok" bu kapatesi fazlasıyla var bende..

algı mühendesliği yapmaya kalkma bence "yemez"

3.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Crash filan diyoruz ama BIST te her yerde hedef 112,500 den başlayarak daha yüksek noktalar raporlar ile gösteriliyor.

Ref; http://www.finansgundem.com/foto-hab...n-puan/1214622
    bu haberlerin artarak çıkması benim işime gelir. usd'de 3,20 bistte 120000. bu algıyı yerleştirmek lazım. ben yandaş forumlarda bu algı yerleşsin diye algı pompalıyorum.epeyde taraftarım oldu. yandaş olmak ne rahatmış.

4.  Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    inan üzülüyorum sana... ortaya laf atıp söyleyeceği birşey olmayan "ezilen" akademisyen ilk defa görüyorum. ifaden aynen şöyle "anlatsan zaten anlayacak kapasite de yok" bu kapatesi fazlasıyla var bende..

algı mühendesliği yapmaya kalkma bence "yemez"

onun derdi devamlı birilerine yaranma, aile sıcaklığı eksikliği var gibi
    tanımadığı insanlara amca, abi, abla, dede diyor, baba figürü eksikliği midir nedir..?
    forumda bunu tanıyan biri çıktı, nereli bu akili diye sordum, ailesini tanırım fazla bulaşma dedi..!!

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Her yer turk kayniyor.
    Beach'in otoparkinda tr plakali araclar %15-20 gibi.
    Kimsenin crash mrash taktigi yok anlasilan.
    Syg,
    Bir tane beach var ismi aliki .

Tüm Türkler orada %80-90 tr plaka ama bayramda gittim ben .

Yunanistan krizden Türkler çıkartıyor sanırım [emoji23][emoji23][emoji23]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben La Scala'da takiliyorum su sira.
    Aliki'de de biraz vakit gecirdim, guzel yer ama cok kalabalik.
    Bayramda kesinlikle buralara gelinmez.
    Syg,
    Son düzenleme : Dudu; 23-07-2017 saat: 20:36.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu haberlerin artarak çıkması benim işime gelir. usd'de 3,20 bistte 120000. bu algıyı yerleştirmek lazım. ben yandaş forumlarda bu algı yerleşsin diye algı pompalıyorum.epeyde taraftarım oldu. yandaş olmak ne rahatmış.
    Sn.Powerpc ben bistte 120000 ve USD da 3,20 yi beklemiyorum. En iyi ihtimalle en fazla bistte 112,500 ve usd da 3,46 yı bekliyorum. O da anlık ve çok kısa süreliğine... Çift diple beraber USD da yükseliş bandını bekliyorum. Ama bu sadece düşünce...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Turkiye sinirdan gelip bam diye feribot yapmak olasi mi diyosunuz oraya, arac sigortasi vs bilgiler almak isterim, ozel de olur temiz bilgiler icin tesekkur ederim...
    Araba ile cikmak icin yeni cipli ehliyet lazim.
    Ozel arac sigortasina yurt disi klozu da ekletin. Zorunlu degil ama iyi olur. Araciniza bi hasar olursa oder.
    Bir de kalis suresi kadar veya minimum 15 gunluk yesil sigorta gerekiyor ki bu AB'nin zorunlu trafik sigortasi, kaza durumunda karsi tarafi koruyor.
    Yesil sigortayi bizim Turing yapiyor veya sinirda da alinabiliyor.
    15 gun icin 52.50 Euro.
    Cikis icin gerekli olanlar bunlar.
    Ipsala'dan cikinca hemen A2 otobanina giriyorsunuz. 2 saatlik yaklasik 200km bir yolculuktan sonra Keramoti sapagindan cikarken 2.70 Euro otoban parasi odeyerek cikiyorsunuz.
    Sapaktan sonra biraz daha gidip Thasos feribotlarinin kalktigi Keramoti'ye variyorsunuz.
    Feribot ucreti binek arac icin 35 Euro, her yarim saatte bir karsilikli feribot var.
    Feribot kalkti yanasti derken 30dk sonra Limenas dedikleri merkeze variyorsunuz.
    Limenas'da Simi diye bir taverna var, turklerin gozdesi.
    Merak edip orayi da denedim.
    Taverna dedikleri yer bizim bildigimiz restoran.
    Canli muzik filan yok.
    Tabak filan kirmak icin baska yerler arastirmalisiniz.
    Ben ilgilenmedim daha o islerle.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 895/1024 İlkİlk ... 395795845885893894895896897905945995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •