Artık bundan sonra
%2 %3 görünce tak tak
yapacağım. Bu ne böyle ya
biraz yükselince cakiyorlar
Bizde bekliyoruz yatırımcı
ayaklarında
Artık bundan sonra
%2 %3 görünce tak tak
yapacağım. Bu ne böyle ya
biraz yükselince cakiyorlar
Bizde bekliyoruz yatırımcı
ayaklarında
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
160 - 166 arası büyükler iyi
kazandı. Bundan sonra kar gördüğüm
an giydirecegim. Onların dili böyle
bari aynı dilden konuşalım dimi ama
Son düzenleme : dede_60; 24-04-2024 saat: 16:29.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Mısır fabrikası eli kulağında, faaliyete geçiş kap haberi hisseye hareket getirir. O yüzden kıpraşmadan izlemedeyim![]()
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
ay hadi inş
Mısır fabrikası geçen ay deneme üretimlerine başladı,bugünde Bangladeş fabrikası seri üretime başladı.Arçelik 14 yıl boyunca çok büyük büyüme yatırımları yaptı,tüm kazandığını yeni şirket satın alımlarından kullandı,dünyanın 1 numaralı üreticisi olma yolunda süren ve devasa yatırımları çok uzun periyotta Whirlppoll ile yapılan ortaklık ile tamamlayan şirketin hisseleri haliyle bu 14 yıl süren ağır yatırım döneminde ciddi baskı altında kaldı.Bizde yatırım yapan şirketlerin yatırım süreçleri devam ederken yatırımcı ilgisi çok olmuyor,herkes yatırımların bitip meyvelerinin alınmaya başlayacağı zamanları bekleyip öyle pozisyon alıyor.İşte Arçelikte böylesi devasa bir süreç bitmek üzere,hasat zamanları yaklaşıyor ve pozisyonlar alınmaya başlandı.Benim kişisel tahminim bu sürecin kuzey Amerika ayağıda olacak ve bu son nokta olacak.Bununda yine Whirlpool ile olacağını düşünüyorum,artık hisse alımı ile mi olur yoksa yine Beko Europe örneğinde olduğu gibi birleşme ile mi olur orasını kestiremiyorum ama Arçelik şu an olmadığı tek pazar olan kuzey Amerika pazarınada girecek.Güzel günlerin başladığını düşünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Mısır fabrikası Arçelik için yeni bir ihracat yolu açacak. Bu nedenle bu yatırımı çok önemsiyorum.
Yurt dışı fabrikalar hariç başka hikayesi var mıdır Arçelik in, eski ortaklar zaman bulursa cevap verebilirler mi
Yer İmleri