Artýk bundan sonra
%2 %3 görünce tak tak
yapacaðým. Bu ne böyle ya
biraz yükselince cakiyorlar
Bizde bekliyoruz yatýrýmcý
ayaklarýnda
Artýk bundan sonra
%2 %3 görünce tak tak
yapacaðým. Bu ne böyle ya
biraz yükselince cakiyorlar
Bizde bekliyoruz yatýrýmcý
ayaklarýnda
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
160 - 166 arasý büyükler iyi
kazandý. Bundan sonra kar gördüðüm
an giydirecegim. Onlarýn dili böyle
bari ayný dilden konuþalým dimi ama
Son düzenleme : dede_60; 24-04-2024 saat: 16:29.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Mýsýr fabrikasý eli kulaðýnda, faaliyete geçiþ kap haberi hisseye hareket getirir. O yüzden kýpraþmadan izlemedeyim![]()
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
ay hadi inþ
Mýsýr fabrikasý geçen ay deneme üretimlerine baþladý,bugünde Bangladeþ fabrikasý seri üretime baþladý.Arçelik 14 yýl boyunca çok büyük büyüme yatýrýmlarý yaptý,tüm kazandýðýný yeni þirket satýn alýmlarýndan kullandý,dünyanýn 1 numaralý üreticisi olma yolunda süren ve devasa yatýrýmlarý çok uzun periyotta Whirlppoll ile yapýlan ortaklýk ile tamamlayan þirketin hisseleri haliyle bu 14 yýl süren aðýr yatýrým döneminde ciddi baský altýnda kaldý.Bizde yatýrým yapan þirketlerin yatýrým süreçleri devam ederken yatýrýmcý ilgisi çok olmuyor,herkes yatýrýmlarýn bitip meyvelerinin alýnmaya baþlayacaðý zamanlarý bekleyip öyle pozisyon alýyor.Ýþte Arçelikte böylesi devasa bir süreç bitmek üzere,hasat zamanlarý yaklaþýyor ve pozisyonlar alýnmaya baþlandý.Benim kiþisel tahminim bu sürecin kuzey Amerika ayaðýda olacak ve bu son nokta olacak.Bununda yine Whirlpool ile olacaðýný düþünüyorum,artýk hisse alýmý ile mi olur yoksa yine Beko Europe örneðinde olduðu gibi birleþme ile mi olur orasýný kestiremiyorum ama Arçelik þu an olmadýðý tek pazar olan kuzey Amerika pazarýnada girecek.Güzel günlerin baþladýðýný düþünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Mýsýr fabrikasý Arçelik için yeni bir ihracat yolu açacak. Bu nedenle bu yatýrýmý çok önemsiyorum.
Yurt dýþý fabrikalar hariç baþka hikayesi var mýdýr Arçelik in, eski ortaklar zaman bulursa cevap verebilirler mi
Yer Ýmleri