Diğer akrabam fabrika işçisi 14 odalı müstakil evi var ama şehirin taşralarında .
Burada fabrika işçisi İstanbul taşrasında ancak 20 yıl evvel tarla alıp imar çıktıysa alabilir
Diğer akrabam fabrika işçisi 14 odalı müstakil evi var ama şehirin taşralarında .
Burada fabrika işçisi İstanbul taşrasında ancak 20 yıl evvel tarla alıp imar çıktıysa alabilir
sıkıldım ben, kapattım...
bu kadar trollük kalbime zarar veriyor.
benim ölme riskim olacağına,
onu the rahmetli yaptım..![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
11.66 euro antrikot et alıp yiyor,
rize de 344 e kuşbaşı yok...
KEMİKLİ ET: 420 TL.
KEMİKSİZ ET: 550 TL.
KEMİKSİZ YAĞSIZ ET: 600 TL.
KEMİKSİZ KUŞBAŞI: 530 TL.
KUŞBAŞI: 600 TL.
KIYMA: 500 TL.
20 kilo alamaz emekli...
hala martaval okuyor 123, yok orada kiradan 120 euro kalıyor
gel 10,000 e ev tut bakalım şehir merkezinde...
haaa. cevap veremez artık, kapattım üyeliğini...
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Şimdi ülkede bir tane yabancı bırakmadan göndersek sanayide çalışacak adam bulamazlar. Bunun sebepleri birincisi gençlerimiz 23-24 yaşına kadar okuyup sanayide amelelik yapmaz. 7 milyona yakın üniversite öğrencisi var. Bunların kaç tanesi gerçek ve kaliteli eğitim alıyor %10 değildir. Kaç tanesi ihtiyaca binaen bölümlerde okuyor desek daha az çıkar. Nerdeyse her liseli üniversiteye gidiyor. İlkokul zekasına sahip olan da kazanıyor.
Selim beyle uğraşmak akıl karı bir iş değildir, sabrı çoktur ama saçmalamanında bir dozu vardır.
Gerekse saydıracak pek kimse de kalmadı, ahali birbirine dalacak.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ek 30181
Alışveriş bana ait değil üst komşumuzdu benden rica etmişti
Yer İmleri