Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 297/1014 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
    avusturya'dan bildiriyorum. burda yasayan comarlarin ( tokat, yozgat, aksaray'dan buraya gelmis garip kisiler) cogu fabrikalarda surunurler, 2 odali evlerde yasarlar ama aylik 2000 euro kazanirlar kisi basi. bir ailedeki birkac kisi birden calisir. aylik rahat 5-6 bin kazanirlar. bu adamlarin 30 sene calistiklarini dusunun. ve her birinin istanbul'da ya arsasi ya da topragi var.

ve adamlar halen deli gibi ev ariyorlar. vorarlberg bolgesindeki 2 odali 50 metrekare evleri 200 bin euroya almak yerine istanbul'dan 800 bine guzel daire aliyorlar. fiyatlar tabi yukselir.

eksiden..

2. Haziran da konut satışları geçen yılın aynı ayına göre %8,1 düşmüş...geçen yıl 15 temmuz etkisi olan temmuz-eylül arasını dışarda tuttuğumuzda son yılların en büyük yoy düşüşü.

http://www.paraanaliz.com/2017/ekono...1-dusus-14224/

3. Ispanak 6 lira,armut 7 lira,domates 5 lira....yuh ne taş mı yicez biz,eti satıyorum,tavuk yiyecegimede ton balığı yerim

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by etnaxy Yazıyı Oku
    Ispanak 6 lira,armut 7 lira,domates 5 lira....yuh ne taş mı yicez biz,eti satıyorum,tavuk yiyecegimede ton balığı yerim

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bunu soyledigime inanamiyorum ama bircok meyve ve sebze ABD de , Istanbula gore ayni yada daha ucuz

Hakikaten inanilmaz bir durum

5.  Alıntı Originally Posted by etnaxy Yazıyı Oku
    Ispanak 6 lira,armut 7 lira,domates 5 lira....yuh ne taş mı yicez biz,eti satıyorum,tavuk yiyecegimede ton balığı yerim
    e orta sınıf tuzağından maliyet olarak çıktık sonunda..
    yaşam maliyeti üst gelir gurubu ülkeler düzeyine yükseliyor..
    harika bir şey bu.
    da..
    maaşları arttırmayı unuttular sanırım

not: ton da zararlı
    bizdeki en dandik türü.. metil civa sorunu mevcut büyük balıklarda.
    ayda iki porsiyon tavsiye edileni.

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bunu soyledigime inanamiyorum ama bircok meyve ve sebze ABD de , Istanbula gore ayni yada daha ucuz

Hakikaten inanilmaz bir durum
    İstanbul bedava.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Haziran da konut satışları geçen yılın aynı ayına göre %8,1 düşmüş...geçen yıl 15 temmuz etkisi olan temmuz-eylül arasını dışarda tuttuğumuzda son yılların en büyük yoy düşüşü.

http://www.paraanaliz.com/2017/ekono...1-dusus-14224/
    bayram tatili vardı haziran'da ondandır..
    temmuz'da telafi eder, çünkü geçen seneki bayram tatili temmuz'a denk gelmişti..

8. Projelerde satış rakamları çok kötü. yeni bir teşvik verilmek zorunda. muhtemelen kdv yi indirecekler diye düşünüyorum. bu satış rakamlarıyla yaz mutahitler için çok sıcak geçiyor olmalı

Sayfa 297/1014 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •