Neyse evin parasını komple bir kağıda bağladım.Neticede kumarbaz ruhlu bir insanım.Borsa bu ara düşecek gibi durmuyor,yatırdığım kağıda da baya güveniyorum,bakalım hele ilk 3 aylık bilançolar açıklansın duruma bakarız))))))))))
Neyse evin parasını komple bir kağıda bağladım.Neticede kumarbaz ruhlu bir insanım.Borsa bu ara düşecek gibi durmuyor,yatırdığım kağıda da baya güveniyorum,bakalım hele ilk 3 aylık bilançolar açıklansın duruma bakarız))))))))))
Açıkçası şunu söylemek isterim ki; Kaynaklarını tüketmiş bir devlet, sürekli açık veren bir bütçe, varlıklarını korumaya çalışan bir halk, var olmaya çalışan bir kesim karşı karşıya. Üretemeyen devlet varlıklarını korumak isteyenlerin tepesine binerek gittikleri her mecrada baskı uygulayarak halkı fakirliğe itmektedir. Yani kendi çaldıklarını halktan tahsil ederek ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. DEVİR PARA KAZANMA DEVRİ DEĞİL, SAHİP OLUNANLARI KORUMA DEVRİDİR.
Sn ayhanol bu zamanda para kazanmadı mı para kaybediyorsun demektir.Nominal olarak stabil bir durum fakirleştin demektir.Yoksa bu kadar stres bu kadar adrenalin hiç iyi değil.Her anlamda dehşet stresli ,ama ne yapacaksınız ortam ve koşullar herkesi böyle yaptı.Herkes öyle ya da böyle trader oldu.Trade ettiğin meta meşrebine göre değişiyor olay bu.
Yer İmleri