Keçinin g.tüne rakı sürmüşler, nerde lan getirin bana o kurdu demiş.
Burayı sözde kurtlara bırakıyoruz. Farklı bir platformda muhabbete devam![]()
Keçinin g.tüne rakı sürmüşler, nerde lan getirin bana o kurdu demiş.
Burayı sözde kurtlara bırakıyoruz. Farklı bir platformda muhabbete devam![]()
Yazdıklarım al-sat-tut tavsiyesi değildir.
Kurt kışı geçirir, ama yediği ayazı unutmaz !!!
ben hepsonradan kardeşimin 1 90-- 2 00 teorisine iyice inandım, 1 90 istemiyorum 2 00 hatta 2 05 benim için yeterlidir, kiracım olan ikinci bir evim var 2,5 milyon veriyorlar ben üç istiyorum herhalde 2,750 ye anlaşırız arabamı niye satmayayım diyede düşünüyorum arabam 2015 model ama 51 bin kilometrede birazda nakit var toplam 4, 5 milyonu gömerim bahsetiğim rakama geldiğinde e benimde milyon lotlarım olsun adesede bu patronları böyle sikmek lazım değilmi hepsonradan kardeşim, ev için haber saldım araba içinde an itibarıyla harekete geçiyorum nakit zaten bankada, hepsonradan kardeşim uzun süre yazmayacağım demen beni üzdü lütfen dön geri bizi bilgilendirmeye devam et
25 şubat 2025 adese 1.99
Kesinlikle katılıyorum loras 10 tl olur adam zararlarını oradan çıkarır , burada benim garibimde ben 8m lotla zarar ediyorsam o daha çok zarar ediyor der , burada bir bedelli yapar tüm zararları bırak üstüne kar da eder . 3 lirada ikisi eşitti ,sat lotlarını sen gülmüyorsun bizi bari bekletme
Lrsho yükselmesi olumlu yansır.
Bu bedelli yapacaksa %200'den aşağısı kurtarmaz, o zaman da iskontosu epey azalır. Dediğiniz gibi mal toplamak için yapabilirler.
SPK izin verir mi bedelliye? Bir ara pek izin vermiyordu zorunlu haller dışında.
Yer İmleri