Bankof beklenti bitti havası vermesine akıl sır erdiremedim, çünkü bedelsiz olayı daha yeni başlıyor bu 5 yıl içinde gerçekleşecek. pazartesi bilemedim salı döner tahtaya diye düşünüyorum.
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
Yüzde 8 i halka açık bir şirkette bedelli gelmesi zor ama inşallah bedelli gelir tek kelime muhteşem olur şöyle yüzde 2000 ( ikibin) bedelli tadından yenmez şirket için fevkalade olur.ve en az 7,8 ay burada olurum o vakit...
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
Sayın Zico Bofanın elindikelerin haricinde Citi, nın mallarını da satması pek hayra alamet değil acaba olumsuz bir haber mi aldılar. ( Abd'deki kuş gribi vakası nın büyüyüp global boyutlara ulaşmasından mı endişe ettiler yoksa bu kadar mal boşaltmasını ) nasıl yorumluyorsunuz Daha yeni yeni bedelli ,veya bedelsiz potansiyeli konuşulmaya başlanmışken. Siz bu konuyu nasıl yorumluyorsunuz.
5 yıl içinde gerçekleşmesi düşünülen sermaye artışının bence bu veya önümüzdeki yıl içinde olması büyük ihtimal , Global boyutta yaşanan Enflasyon dan dolayı eriyen sermayelerin güçlendirilmesi artık elzem.
Bofa son işlem günü ( 24 Mayıs Cuma ) 125 Milyon TL, lik satış yapmış .
Yer İmleri