Sayfa 140/494 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon
Arama sonucu : 3949 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Salih VURAL Yazıyı Oku
    Yeni fabrika yatırımımızla ilgili olarak gelinen son noktada, yapı kullanım izni belgesi başvurusu, yapı kullanım izni belgesinin alınması ve ürün satışı öncesi yasal izinlerin tamamlanmasına ilişkin süreçlerin planlanması devam etmektedir.
    Haziran 2024 tarihinde başvurulması planlanan yapı kullanım izin belgesine, Ağustos 2024 tarihinde başvurulması planlanmakta ve Kasım 2024 tarihine kadar yapı kullanım izin belgesinin alınması planlanmaktadır. Aralık 2024 tarihine kadar ürün satışı öncesi gerekli yasal izin süreçlerini tamamlamayı hedefliyoruz.
    Gelişmelerden haberdar olmanız adına kamuoyunu düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Yan geldi ,çamura battı KAP ımızı attık

Bu hafta 13.000 lerden alacaklar acele etmeyin ....Haftaya 12.000 lerde EGEEN pazarlayacağız....

12.000 lerden almak varken neden 13.000 lerden alasınız ?
    Bonkörsünüz beyim,cık cık cık.

2. Hani 2023 Kasımı itibarıyla deneme üretimine geçilecek ve 2024 ilk çeyrek itibarıyla bilançoya yansıyacaktı. Bu da çok önceki kaplarındaki açıklamaydı.
    Şimdi bütün bunlar aradan geçen onca zamana rağmen hiç ilerleme olmaması ky yi yanlış yönlendirme ve manipülasyon değil mi?

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Yaklaşık 8-9 yıl önce biz bu forumda FİYAT KAZANÇ üzerinden EGE EN hedef fiyat verirdik....

Bizler EGE EN in bedelsiz potansiyeli için yatırım yapmıyorduk....

Hey gidi beeee.....

Şu forumda beni anlayan tek kişi BABATOLİEN kalmış ....

Yahu 600 milyon kar eden EGE EN in 40 milyar piyasa değeri olursa o EGEENİN hisse fiyatının a....a koyarlar.....

Akıllanın artık ....EGE EN bir BEDELSİZ değil TEMEL e göre giden hissedir....

Yatırım planlamasını uzatarak patron KY yi kucağına almıştır.....2 yıldır yeni fabrika nın faaliyete geçiş tarihi her 3 ayda öteleniyor.....

Bu sayede de piyasaya yüksek fiyattan EGE EN pazarlandı.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,626
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Yarın soru gelecek yerlere çalışıyorlar!
    Nasreddin Hocanın fıkrası gibi bir kap sündür babam sündür önceki kaplarda güya şimdi seri üretim başlamıştı
    -Evin önüne çalı ektim!
    -Niye?
    -Koyun sürüsü geçerken yünleri çalıya takılacak.
    -Sonra?
    -Bizim hatun bu yünleri toplayacak, yıkayacak, tarayacak, eğirecek, dokuyacak, ben de götürüp satacağım.
    - Eee?
    - Ne esi be adam, sordun ya, senin paranı o zaman öyle ödeyeceğim.
    Buna kim gülmez; adam da kasıklarını tuta tuta gülünce Hoca:

-Gidi hâlden bilmez, demiş, peşin parayı gördün ya gül bakalım!
    Bizim halımızda bu peşin parayı yarın verecekler işte
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by esentepe54 Yazıyı Oku
    Hani 2023 Kasımı itibarıyla deneme üretimine geçilecek ve 2024 ilk çeyrek itibarıyla bilançoya yansıyacaktı. Bu da çok önceki kaplarındaki açıklamaydı.
    Şimdi bütün bunlar aradan geçen onca zamana rağmen hiç ilerleme olmaması ky yi yanlış yönlendirme ve manipülasyon değil mi?

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevgili üstad ben buradada yazdım Sevgili filozof üstad kardeşimede söyledim,2025 den önce olmaz o iş didim,hatta bilançoya yansıması 2025 in ikinci yarısında anca olur didim,dimedim desin hadi.
    Bunların kan emici haramzade olduklarını bağıraaaa bağıraaaa söyledik hala daha söylüyorumda.
    Abi hiç birşey bilmiyorsanız bir düşünün; yahu 2014 de başlanan ve halâ daha sonuçlanmayan modernizasyon ve ek yatırım size bir fikir vermiyormu.?!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,626
    yarın genel kurula katılacak olan var mı?
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    yarın genel kurula katılacak olan var mı?
    Benim toplantım olmasa katılırdımda,malesef üstad.
    Artık başka bahara kaldı kot pantolonlu spor ayakkabı giymiş gevşek görmek.

8. Peki slaih bey size göre fiyat ne olmalı. İdeal olması için.

Sayfa 140/494 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •