Sayfa 390/999 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Geçtiğimiz yıl 818 milyar TL zarar eden Merkez Bankası'nın tüm çalışanlarına 4 maaş performans tazminatı verildi.

Başkan ve başkan yardımcıları 1 milyon TL performans tazminatı aldı.

fıkra bu kadar...
    Bu kadar ZARARA bu kadar para almışlarsa birde KAR etseydi ne alırlardı acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Onun dedikosu ne.......
    Abd de gelecek güzel haber.. sabsh ki xbank hareketliligi de onun üstüne oldu..x te konusuldu

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Yan kağıtlarda çok adam batacak. Gerçi ben bunu 2 yıldır söylüyordum, şimdiye kadar haksız çıktık. Kitlenin de imanı kuvvetlendi. Beklersek illa ki düzelir psikolojisi var. Ama %60-70 enf olan yerde TL olarak bile eski zirvesini göremeyecek olan çok kağıt var.

Üstelik endeks çıkarken, faiz vs %50 iken. Yavaş ölüm, sonra bu tayfa 30 yıl borsa kumardır diyecek, kafa ütüleyecek. Halbuki kumarbaz kendisi, borsa sadece ortam sağlıyor. İsteyene kumar, isteyene yatırım!
    Kumarbaz denilince "Redkit"deki " 1 e 10 bahse girerim yine kurufasulye" repliği aklıma geliyor.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Bu kadar ZARARA bu kadar para almışlarsa birde KAR etseydi ne alırlardı acaba?
    millet eskiden din iman diyordu a yapmazlar vs şimdi yaşlı insanlarla karşılaşıyorum bazı ortamlarda veya denk geldiğimde ağır beddualar ediyorlar , normal bir birey işini doğru yapmazsa önce uyarı alıyor sonra iş hakkı fest olana kadar gider.Ama son dönemlerde işini yapamayanlar ödül alıyor faturayı onları seçenlere ödetiyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. yandaş kanallar şöle döviz geliyor böyle döviz geliyor diye yayın yapıyor gelen döviz bu ne kadar hızlı gelirse o kadar hızlı çıkar.
    aynı kafalar KKM övüyorlardı geldiğimiz nokta bu.
    FORMASYON AVCISI 53

Şort açtık bekliyoruz.......

7. adamlar yanlarda sabah yesil açtırıp bir umut baglayıp kagıtta seni tutup ertesi gün daha derine indiriyorlar mükemmel iscilik isin sonu nereye varacak bilinmiyor ama ben boyle borsa görmedim son 7 yıldır
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    saatliğe takılmayın bir anda alır o bölgeyi bize düşüşün devamı olup olmayacağını gösterecek olan pıst 100 de 10570 dolar bazlı 3.28 altı kapanış olup olmayacağı benim takip ettiğim bantlar bunlar

en düşük 10584 gösterdi artık gözler kapanışta ,
    hacim düşük hacimlerdede düşmeler görebiliriz önümüzdeki günlerde eğer düzeltme derinleşirse.
    yarışmacı arkadaşlara başarılar
    bizim bölgeye geliyor yine
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 390/999 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •