Sayfa 32/124 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon
Arama sonucu : 990 madde; 249 - 256 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. Futbol kulüpleri bazen genç yetenek arayışına girer.

Oyuncudan 1-2 yıl verim alamayacağını bilir fakat 3-5 sene sonrasına yatırım yapar.

Bazen de kriz durumları yaşanır ve parası neyse verip 30 yaşındaki tecrübeli ve kalitesini ispatlamış transferi yapar.

İlk senaryoda az para ile çok verim almayı bekler, ikinci senaryoda ise çok para verir ama oyuncunun standardından emin olur.

Borsada büyük ve akıllı para bir süredir ilk senaryoyu işletiyordu.

Piyasada faizler düşük, para kıymetsizdi.

Büyüme şirketleri, F/K'sı 50-60 olan uçuk yerlerde fiyatlanan şirketler kendisine alıcı buluyordu.

Halka arzlar ciddi şekilde alıcı buluyordu.

Bunlar aslında futboldan örnek verdiğim genç yeteneklerdi.

Bir süredir durum değişti, para artık ne olacağını bilmediği sürpriz bir yer/yetenek istemiyor.

Performansından emin olduğu yıldız transferini yapma amacında.

O yüzden önümüzdeki en az 2 yıl boyunca büyüme hisseleri yerine "baba" hisseleri seçmekte fayda olacağını düşünüyorum.

Faizlerin düşmeye başladığı ortamda, faize parasını koyanlar borsaya geri geldiğinde çok daha güvenli liman olarak gördüğü hisseleri tercih edecek.

Şu anda o parasını faizden geri getireceklere iskontolu mal vermek istemeyecekleri hisseleri sürmeye başladılar.

Bir süre de böyle devam edeceğimizi düşünüyorum.

Borsaya son dönemde gelen insanlar lotu az, sermayesi düşük hisseler gider ama diğerleri gitmez gibi yanlış/eksik bir algıya kapıldı.

Bence "baba" hisseler devri başladı.

Büyüme hisseleri elbette portföyde bulunabilir. Sonuçta Real Madrid onca yıldızına rağmen Arda Güler'i transfer edebiliyor.

Fakat en az 2 yıl boyunca portföylerde Ereğli, Şişe, Thy gibi hisselerin ağırlığının fazla olması gerektiğini düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    bizim patron iş başında üniversite üniversite geziyor https://www.linkedin.com/posts/activ...member_desktop
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

3. Fakat en az 2 yıl boyunca portföylerde Ereğli, Şişe, Thy gibi hisselerin ağırlığının fazla olması gerektiğini düşünüyorum.
    aksine yeni nesil hisselerinden almak gerekiyor. kontrolmatik te bunlardan biri.
    siz kontrolmatiğin bilinen şekilde kalacağını mı düşünüyorsunuz
    güney carolina üniversitesi & sıemens & pomega

başlangıç adımları bile dünya da ses getiriyor. teknolojı için çalışan akademisyenlerin gücü yatırımcıyla buluşuyor.

4. Eee kerizma başka, 1.2 milyar Çinli sıradaydı. Hepsi bir tane alsa hisse 4 rakam olmalıydı . Yoksa almadılar mi?

5. ben heybeyi doldurdum borsa defterimi kapattım. birkaç yıl altın biriktireceğim. 2030da iki üç milyar dolar bile sürdürülür ciro yapsa o rüzgarı yakalayınca fiyat nereye gider göreceğiz. şimdiden söyleyim bu tahtadaki 31lerin acısını çıkartmadan satmam pala bıyıklım. sen gırgıra devam et. pomega abdnin kurdelası kesilince uğrarım buraya. haydin görüşürük.
    her yerden demettü kazandırır mı?
    29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026

6.  Alıntı Originally Posted by makulyatirimci Yazıyı Oku
    ben heybeyi doldurdum borsa defterimi kapattım. birkaç yıl altın biriktireceğim. 2030da iki üç milyar dolar bile sürdürülür ciro yapsa o rüzgarı yakalayınca fiyat nereye gider göreceğiz. şimdiden söyleyim bu tahtadaki 31lerin acısını çıkartmadan satmam pala bıyıklım. sen gırgıra devam et. pomega abdnin kurdelası kesilince uğrarım buraya. haydin görüşürük.

Hocam maliyetiniz kaç? Bilmiyorum. İnşallah enflasyonu da hesaba katarak , reel olarak kardasinizdir. Bunu tüm KY icin isterim.
    Benim sözüm burada ve diğer sosyal platformlarda olumlu olumsuz her şeyi ama her şeyi, insanlara hisse aldirtmak için kullanan soytarilaradir.

Siz de kalın sağlıcakla .

Anadolu yatırım resmen ıcınden gectı
    Kım acaba bu 350 k aldı
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    27 Mayıs 2024 tarihinde, ENKA ve Libya Genel Elektrik Şirketi (GECOL) arasında, Libya'nın Bingazi şehrinin kuzey bölümünde 1320 MW Kuzey Bingazi Basit Çevrim Enerji Santrali Projesi ve Elektrik Ekipmanları temini için sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme bedeli Elektrik Ekipmanları temini için 40 milyon EUR olmak üzere toplamda 880 milyon EUR olup, projenin 50 ayda tamamlanması planlanmaktadır. enka libayaya girmiş bizim de orada şirketimiz var
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 32/124 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •