Sayfa 444/535 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494 ... SonSon
Arama sonucu : 4273 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

Endeks şu an 10620, 10.760 üzerinde tutunamadığından dolayı ,bu seviyenin altında destek noktaları devreye girecektir

Destekler: 10.553 - 10.355 - 10.285!!!!

Zoren in endeksten artık ayrışması gerekirken, bu konuda halen ayrıştırmama üzerine bir baskı oluşmuş durumda..

(Konsolide bilançosu bekleniyor..).
    ...

...

3.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

üstadım
    benim merak ettiğim konu
    hangi yüzle yeni bir halka arz yapacaklar ..
    durum malum, yıllardır zarar ettiren bir şirket .
    verdikleri sözleri tutmayan hisse düşerken destek olmayan
    ana şirketi piyasa değeri yerler de olan zoren ..
    ben şahsen etrafımdaki herkese bunu anlatıyorum
    kendi şirketi ne ki iştiraki ne olsun ... ?
    Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz

Alıntı Originally Posted by analizz Yazıyı Oku
    üstadım
    benim merak ettiğim konu
    Yüzlerinde astar olmadığı kesin zaten, Halka arz edecekleri ZOR YEN in ödenmiş sermayesi çok yüksek şu an Zoren kadar olmasa da baya yüksek, o sebeple arz fiyatını da mecburen düşük tutacaklar, diye tahmin ediyorum, tamamen kişisel tahminimdir...Diğer enerji şirketlerinin içlerinde en düşük fiyatlı olarak hangisi arz edildiyse şu 2 sene içinde, bununki de muhtemelen o fiyatlarda olacaktır...(Not:Henüz, her hangi bir duyum yok bu konuda)

Keşke, çok düşük ödenmiş sermayeli bir şirketi halka arz etselerdi...

Yukardaki lot toplamı, sonradan SPK tarafından düzelttirilip 600.000.000 lota düşürülmüştü

Not:Bir hissenin borsadaki fiyat hareketlerinde, halka arz edilen lot miktarı çok çok önemlidir...
    ...

5.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Yüzlerinde astar olmadığı kesin zaten, Halka arz edecekleri ZOR YEN in ödenmiş sermayesi çok yüksek şu an Zoren kadar olmasa da baya yüksek, o sebeple arz fiyatını da mecburen düşük tutacaklar, diye tahmin ediyorum, tamamen kişisel tahminimdir...Diğer enerji şirketlerinin içlerinde en düşük fiyatlı olarak hangisi arz edildiyse şu 2 sene içinde, bununki de muhtemelen o fiyatlarda olacaktır...(Not:Henüz, her hangi bir duyum yok bu konuda)

Keşke, çok düşük ödenmiş sermayeli bir şirketi halka arz etselerdi...

Yukardaki lot toplamı, sonradan SPK tarafından düzelttirilip 600.000.000 lota düşürülmüştü

Not:Bir hissenin borsadaki fiyat hareketlerinde, halka arz edilen lot miktarı çok çok önemlidir...
    sektör ortalaması PD/DD 2,43 bu arkadaşın PD/DD 0,79 FK Desen sektör ortalaması FK 20,83 bu terbiyesizin FK 2,71

ÜSTADIM bunlar bu halka arzı en az sektör ortalamasının üstün de yaparlar ..
    Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz

6.  Alıntı Originally Posted by analizz Yazıyı Oku
    üstadım
    benim merak ettiğim konu

Eğer Zoren hisse fiyatlandırmasını kendisi yapmıyorsa, piyasa diyor ki sen çok itibarsız ve sözüne güvenilmezsin,

Senin yazılı paylaştığının ve beklentilerinin bir kıymeti harbiyesi yok, senin arz edeceğin hisse de bize kazık atacaksın.

Bu bir şirket sahibi için çok utanç verici bir durum..

Hala her olumlu haber de hisseyi aşağı basıyorlar utanmadan.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Bu zihniyet, konsolide bilançosu gelmeden 1 gün öncesinde de ya devre kestirtir, ya da baya eksili bir kapanış yaptırtır......O yüzden şaşırmamak lazım...
    ...

8. Daha önce 2002/2005 yılında Vestel hissesi aldım yaklaşık 4 yıl taşıdım, Bist rekor üzerine rekor kırarken lanet edip zararına sattım.

Tamam ben kaybettim, benim gibi çok zarar eden oldu, bu yüzden o tarihten beri ne benim evime ne de yakınlarımın evine asla Vestel girmedi, abartısız o tarihten beri en az benim aldığım beyaz eşya sayısı minimum 20 adettir..

Çünkü yatırımcısına bunu yapan şirketin beyaz eşyasına asla güvenemezdim.

Şimdi yıllardan sonra bakıyorsun 1 adım ileri gitmemiş, 25 yıldır yatırımcıyı sömürmüşsün, attığın her KAP'ta hisseyi aşağıya basıyorsun, böyle devam et, bu dünya sana da kalmaz, ama yaptıkların da asla unutulmaz ve silinmez.

Zoren'im olmasına rağmen ne kendim ne de çevreme Zoryen'in halka arzına katılmayacağım ne olursa olsun.

Her şeyden dürüstlük ve ahlak gelir, itibarlı adamların şirketine bakıyorsun şirketini desteklemek için neler yapıyor bu düşürmek için her türlü kötülüğü yapıyor.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 444/535 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •