Sayfa 937/999 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 7,489 - 7,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXIII

Bu itoğlu itin Sn. Bohçacının emirlerine uymayarak öğlen değil, akşam üzeri uyuduğu tarafımdan tespit edilmiştir.

Gerekeni yaparlar her halde, aynı Sinan Ateş gibi sokakta öldürürler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Telefon direklerinden, uydularına, baz istasyonlarından modemlerine kutularına biryerlerine giresiceler
    Bence bu Fatma Girik telefon şakasını yap.
    Dalga geçersen belki anlarlar.İşi gırgıra ver kafa bul gitsin.

Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu itoğlu itin Sn. Bohçacının emirlerine uymayarak öğlen değil, akşam üzeri uyuduğu tarafımdan tespit edilmiştir.

Gerekeni yaparlar her halde, aynı Sinan Ateş gibi sokakta öldürürler.
    Toplumsal tepkiyi farketmislerdir simdiye kadar.

Ahlaksiz Semih sovmustur sadece, yedi gobek sulalesine saydirmistir.

Vekil ya.

4. Halka arzlara katılmıyorum ama maksat ciroya yardım olsun diye 5 kalıp aldım .

Bu markette kıyma kuşbaşı vs hep et balık kurumu imiş bir market daha keşfetmiş olduk

5. bana alıştığım için paralar artık normal geliyor artık .

kilosunu 4 tane mimar kemalletine hala zeytin alabiliyorsunuz .

6. Bizim köydekiler kurbanda süt ineğini bile satıyorlar. Et şuan çok pahalı kurbandan sonra en az %30 düşer.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Döviz kredileri 24 Mayıs Cuma itibariyle 150 milyar dolara vurmuş neredeyse. Yılbaşından bu yana artış 21, seçimden bu yana ise 15 milyar dolar civarı. 2014 yılından 2018 deki kur krizine kadar 4.5 yılda toplam artış 45 milyar dolar kabaca. Çok büyük bir talep var.
    Kredi faizleri düşük iken TL ile kredi alıp dolar,altın,ev ve araba alanlar.
    Şimdi döviz kredileri çekip TL mevduata geçerek yeni bir şey deniyorlar.

Suyun akış yönünü değiştirerek yeni bir kazanç elde edecekler,yada edebileceklermi ?

İngiliz in Carry traderini karşılayacak olan bu 150 Milyar dolar döviz kredisi çeken babayiğitlere bol şanslar.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

8.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Kredi faizleri düşük iken TL ile kredi alıp dolar,altın,ev ve araba alanlar.
    Şimdi döviz kredileri çekip TL mevduata geçerek yeni bir şey deniyorlar.

Suyun akış yönünü değiştirerek yeni bir kazanç elde edecekler,yada edebileceklermi ?

İngiliz in Carry traderini karşılayacak olan bu 150 Milyar dolar döviz kredisi çeken babayiğitlere bol şanslar.
    Yanlış bilmiyorsam dolar kredisi Türkiye'de sadece şahıs olmayan kişiler tarafından çekilebiliyor. Şahısların çekmesi yasak.

Sayfa 937/999 İlkİlk ... 437837887927935936937938939947987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •