Originally Posted by
ABKA
Başkan amma ciddiye aldın..ESPRİNİN İÇİNE ETTİN.Dengesizleşme-çirkefleşme..
Herkesin bildiği bir olayı sen de yazınca TAKILDIM..olay bu.
Senin .Pasta olayı yorum değil zaten..Herkesin gördüğüdür.Ben EMRAHTAN gördüm..Sen de buradan görsen ne olacak...Tuhaf bir kibrin var..ulanlı da konuşma. TERBİYESİZLEŞME..İŞİ TADINDA BIRAK..KUŞ KADAR BEYİNMİŞ..Seninle her konuda somut derecelere bakarak konuşurum da..
Basit bir espriden çıkardığın sonuca bak...
Bana piyasalarda AKIL VERECEK DURUMUNDA yok. SİSTEM VS...seni tanırım.İSTERSEN konuşturma..X n de akıl hocalığına devam et.
AMACIM kimsenin yanlışını da söylemek değildi.Ben de defalarca yanıldım..OLay o da değildi.
Bu piyasada İSMAİL VE ALİ acer dışında kimseyi ciddiye almadığımı burada defalarca söyledim..
SİNDOMAYI olaya hiç alet etme..Biz sabah kavga eder akşam barışırız..Öyle bir ilişki..
apkoş bak bunu yazdığında topikteki insanların bakış açısı senin hakkında biter insanların aklıyla dalga geçme bizim senle takışmamız normal tartışma değil araya sinkaflı kelimelerle oluyor , çünkü sen çok uzatıyorsun ve bunu meslek haline getirdin gelip birisine bulaşma işini bak istediğini red yap veya okuma senin cautiye espiri ile söylemediğini bak o yazıyı kim okursa 1 tane adam çıkmaz bu yüzden burada kimsenin aklıyla dalga geçme ,
hadi kolay gelsin
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri