Sayfa 448/999 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Başkan amma ciddiye aldın..ESPRİNİN İÇİNE ETTİN.Dengesizleşme-çirkefleşme..

Herkesin bildiği bir olayı sen de yazınca TAKILDIM..olay bu.
    Senin .Pasta olayı yorum değil zaten..Herkesin gördüğüdür.Ben EMRAHTAN gördüm..Sen de buradan görsen ne olacak...Tuhaf bir kibrin var..ulanlı da konuşma. TERBİYESİZLEŞME..İŞİ TADINDA BIRAK..KUŞ KADAR BEYİNMİŞ..Seninle her konuda somut derecelere bakarak konuşurum da..

Basit bir espriden çıkardığın sonuca bak...

Bana piyasalarda AKIL VERECEK DURUMUNDA yok. SİSTEM VS...seni tanırım.İSTERSEN konuşturma..X n de akıl hocalığına devam et.

AMACIM kimsenin yanlışını da söylemek değildi.Ben de defalarca yanıldım..OLay o da değildi.

Bu piyasada İSMAİL VE ALİ acer dışında kimseyi ciddiye almadığımı burada defalarca söyledim..

SİNDOMAYI olaya hiç alet etme..Biz sabah kavga eder akşam barışırız..Öyle bir ilişki..

apkoş bak bunu yazdığında topikteki insanların bakış açısı senin hakkında biter insanların aklıyla dalga geçme bizim senle takışmamız normal tartışma değil araya sinkaflı kelimelerle oluyor , çünkü sen çok uzatıyorsun ve bunu meslek haline getirdin gelip birisine bulaşma işini bak istediğini red yap veya okuma senin cautiye espiri ile söylemediğini bak o yazıyı kim okursa 1 tane adam çıkmaz bu yüzden burada kimsenin aklıyla dalga geçme ,
    hadi kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    [/B]

apkoş bak bunu yazdığında topikteki insanların bakış açısı senin hakkında biter insanların aklıyla dalga geçme bizim senle takışmamız normal tartışma değil araya sinkaflı kelimelerle oluyor , çünkü sen çok uzatıyorsun ve bunu meslek haline getirdin gelip birisine bulaşma işini bak istediğini red yap veya okuma senin cautiye espiri ile söylemediğini bak o yazıyı kim okursa 1 tane adam çıkmaz bu yüzden burada kimsenin aklıyla dalga geçme ,
    hadi kolay gelsin
    sindoş gelipte bana normalmiş gibi cevap yazan sensin.2 kadeh ısmarlayacak kadar..Daha dünkü mesajına bak hele.Bu bir...

CAUTİYE gerekli açıklamayı yaptım..İnanıp inanmaması onun meselesi ..ama ben ESPRİ diye yazdım..Sonuçta YORUM alıntılamamış..Bir haberi ben nasıl ki MERAHTAN aldım..O da buradan alsa ne olacak...

CAUTİ,buradan yorum almışsın demek farklı..Buradaki bilgiyi oraya taşımışsın demek farklı..Buraya gelen yorum zaten kişinin kendi (benim bilgim değil) bilgisi değil..

Ha senin sistemin saçmalıkları hala ben de baki...Burada kimse bunlarla para kazanamaz.

3. Ben geçenlerde yazmıştım,borsa 5-6 dolara gidecekse bu siyasi gelişmelerle olur diye.Mevcut koşullarda bu kadar, çünkü sağlam ve gerçek para girişi ülkeye bu tabloda olmaz,ekonomik değil siyasi değişim gerek.Bunun işaretleri varmı,var olduğunu söylemiştik,olaylar hep tekerrürden ibarettir,bunun böyle olduğunu bilerek, fazla geriye gitmeye gerek yok son yirmi yılı analiz edin ,birebir aynı şeylerin yaşandığını görürsünüz.

4. geçerken bir selam vereyim dedim...

aklım karışmasın diye ekran başına oturmuyorum...

hep dışarılara atıyorum kendimi...

zaten 3 kuruş paramız kaldı viopta onuda çar çur etmiyelim...

piyasaya gelecek olursak vade sonu oldugu için muhtemelen palanın çakma zamanı gelmiş demektir...

herkese bol kazançlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

geçen cuma yazdıklarımızın altını dolduralım 240 dk grafımızla yarın kanalın içine girip girmeyeceği takip edilmeli 1 nolu bölge 2 nolu bölgeye yol alırsak 2.85 dolar bazlı hareket başlangıcından beri cam göbeği ortalama altında kapanış olmadı pıst 100 de ilk kapanışlar yapılmaya başlar buda pıst 100 düşüşün biraz daha devam edeceğini beklerim.
    Bak işte...3.25 dolar altı kapanışlar başlarsa diyor...yani bu kurla 10.500 demek...peki kaç saat kalmalı.2-4 saat mi..2 gün mü...

10.500 altında 2 saat kaldı diyelim..poz. kapattık ..ama 4. saat tekrar 10.500 üzerine çıkarsa ne yapalım...

veua günlük kapanış 10.200 oldu..poz. kapattık...ertesi gün 10.600 olursa ne yapalım..

çünkü 10.500 altında kapanışta hedef 2.85 dolar..yani 9200 olacakmış...

5 saatlik bar oldu..10.500 altı kapandı...tüm long veya hisseler stoplanmalı mı?

Gerçekten ciddiyim..ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM..eğer periyot ve KALICILIK ŞARTI belli ise agresif short açacağım..

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    sindoş gelipte bana normalmiş gibi cevap yazan sensin.2 kadeh ısmarlayacak kadar..Daha dünkü mesajına bak hele.Bu bir...

CAUTİYE gerekli açıklamayı yaptım..İnanıp inanmaması onun meselesi ..ama ben ESPRİ diye yazdım..Sonuçta YORUM alıntılamamış..Bir haberi ben nasıl ki MERAHTAN aldım..O da buradan alsa ne olacak...

CAUTİ,buradan yorum almışsın demek farklı..Buradaki bilgiyi oraya taşımışsın demek farklı..Buraya gelen yorum zaten kişinin kendi (benim bilgim değil) bilgisi değil..

Ha senin sistemin saçmalıkları hala ben de baki...Burada kimse bunlarla para kazanamaz.

2 kadehle çekilirsin sen apkoş topiği sabate etmek için elinden geleni yapıyorsun hergün bak bugun cautiyi buldun tesadüf mü değil bana diyorsunya ilaçlarını al diye senin tedaviye ihtiyacın var .
    benim sistemim seni burada grafın içine sokup sokup çok çıkardı sen benim grafları TERS çevir öyle bak belki birşey görürsünhereks istediği yönetmle kazansın ama seni ya Kibir yada bu artisliğin bitirir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Sen kimsin amk
    Ben Nuri çakalına dedim
    Bu kadar kısa sürede makas senin de arkada bir yerine girdi ise çikar rahatlarsın
    Bu ne ulan denyo ?https://hizliresim.com/e1wyxup][/urhttps://hizliresim.com/o80bdb5]

Yazar Azra Kohen katil İsrail'i değil Filistinli babaları suçladı! 'Bebekler öldürülüyor yaptığı savunmaya bak

Psikolog ve yazar Azra Kohen'in İsrail - Filistin süreciyle ilgili yaptığı yorumlar tepkilere neden oldu! Son olarak Refah'ta çadırlardaki masum çocuk ve bebekleri bombalayan, onları diri diri yakan İsrail'e dünya genelinden tepki yağarken Türkiye'de yaşayan Azra Kohen yaşananları yorumlarken kendini kaybetti!

bu gidişle tüm dünyada ki siyonisler hedef olacak.....mabedlerini bile bırakmamak lazım....iş o safhaya geldiiiii

Sayfa 448/999 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •