Sayfa 493/999 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: Viop LVII

1. XLBNKYVADE akşam akşam bir daha vermişler.
    bu ne yahu?

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Koç Holding KAP
    - Basın-yayın organlarında çıkan haberler üzerine Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'de (YKB) sahip olduğumuz payların satışına yönelik ön görüşmeler yaptığımızı belirten bir özel durum açıklaması yapmıştık
    - Yapılan ön görüşmelerde bir sonuca ulaşılamadığı için görüşmelerin sonlandırılmasına karar verilmiştir.

SON YILLARIN EN BÜYÜK MANİPULASYONU OLDU
    haber kapanışa yakın verilmiş.....etkisi Pazartesi devam etmez sanırım.....ama burası borsa ne desek....

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku

Yok yahu kayıp vs değil..
    Ben vadeli işlem ve günlük al sat yapmıyorum. O yüzden günlük işlemler beni bozmaz..

Millet noel baba rallisi diye dalga geçerken ben burada mal alın diyordum. Neyse

Sadece topikteki düzensizlik beni rahatsız ediyor .. Yoksa borsa devam edecek benim için...

Herkese bol şanslar...
    laf giydirene kızdın takma yönetime yaz gitsin.
    buranın ortamını bilinçli bozmak istiyorlar.
    bunu yaparken alıntılamadan laf atarak yapılıyor arkada birisi yazmış kimseyi sevindirme
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Açıklamalar
    Basın-yayın organlarında çıkan haberler üzerine Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'de (YKB) sahip olduğumuz payların satışına yönelik ön görüşmeler yaptığımızı belirten bir özel durum açıklaması yapmıştık. Yapılan ön görüşmelerde bir sonuca ulaşılamadığı için görüşmelerin sonlandırılmasına karar verilmiştir.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

koç hol. borsayı iyi manüple etti speklerle....buna ceza gelmesi gerekir....ama her şey ellerinde....sistemi güzel kullanıyorlar.....yazık.....bu haberi bilenler güzel bir şekilde küçükleri soydu......
    Satışta anlaşılmamak olağandır
    Ama bu aciklamayi vadenin son günü yapmak ağır manipulasyondur en hafif tabirle
    Ali Koç un son zamanlardaki durumu ile bu yapilani görünce çok da şaşırmamak gerekiyor
    Bi bunlar kalmıştı bozulmayan onlar da bozuldu

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bankalarda bir ayrışma var ykbnk ın satış hikayesinin olduğu günden sonra başladı.
    ykbnk %13 den fazla aşağı geldi yonca teknik bir formasyon yaptı dün bugun uyguladı , isc bunlar düzeltme hiç yapmadı
    demekki kulağı delikler önceden satmaya başlamış ,
    düşündüğüm gibi bir seneryo oldu.
    şimşek ne dedi TÜYO borsa OYUN yeri değil.
    1 hafta sonra ykbnk dan açıklama geliyor
    yukardan %23 aşağı gelerek pazartesi piyasada yine türbülans olur aynı beklentili banka onlarla bağlı holdingler vs
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Sigirto froto vadelisine bir de spotuna bak
    Bu sığır laftan da anlamiyor
    Resim atabilen varsa bu sığır a atsın resmi
    85 den aldım son dakikalarda 93 e gitti spotu vadelisi 82 zor kapattın
    Bu düşünce his duygu değil sığır
    Rakam.bu rakam
    Ulan lubunya, sen harbi malmışsın la... Ulan beyinsiz Ford oto spot kapanış 1093 vadeli uzlaşması kapanış 1093.. Neyin muhabbetini yapıyorsun.?? Sen vadelinin son dakikalarında eğer trade edecek kadar mankafaysan viop sana ne yapsın ??? Sen onu vicente atasözüne sor...Peeehhhhh....

7.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Satışta anlaşılmamak olağandır
    Ama bu aciklamayi vadenin son günü yapmak ağır manipulasyondur en hafif tabirle
    Ali Koç un son zamanlardaki durumu ile bu yapilani görünce çok da şaşırmamak gerekiyor
    Bi bunlar kalmıştı bozulmayan onlar da bozuldu
    vıcente ,

koç çıkıp biz bankayı satıyoruz dedimi reuters ve bloomberg den çıktı hikaye sonra koç tan geldi açıklama.
    piyasa yaptı bu manipülasyonu bugun büyüme açıklıyorsun pıst 100 badem bofasıyla %2 yaptırıyorsun sonra akşama ykbnk satışından vaz geçildi haberi geliyor bu kadar basit değildir .
    'Hiçbir şey olmasa bile, kesinlikle bir şey oldu'
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. haftaya pankek te sert yukarı kopuş bekliyorum
    amiga 500 de az önce 11 infiktatör al sinyali üretmiş

Sayfa 493/999 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz