Sayfa 497/999 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    akdere yapınca manipülasyon, bunlar yapınca -işte rapor geldi, işte not artacakmış yok equity research yapmışlar yok banka satılıyomuş, araplar total mcap için 12 milyar vermişler, bunlar 13 istiyomuş, tahta kaç ?? 9 .. bu kadar ucuz peynir anca fare kapanında olur

işte karakemal securities o gün "sat" verdi, o ana kadar ralli diyen kurum o gün sat verdi, karını cebe at tavsiyesi verdi, ahaliden bunu kabullenemeyenler oldu, daha düne kadar ralli diyodun noldu falan filan diye saldırmaya kalkışanlar oldu, o gün 16 bin üstünü gören xbank bugün 15 binin altında, yüzde 7+ geri çekildi haftası dolmadan.. şimdi alınır mı diye bakınıyoz..

koç- ykbnk bloomberg haberi geldiği gün rallinin sona erdiğini yazmıştım..
    niye ?? çünkü bunların ciğerini biliyorum, bunların ciğeri beş para etmez

2. spk incelesin bakalım koç tahtalarını kimler çıkacak altından hangi aracı kurumlar .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

zengin kalkışı yaptı yine vadeli.. mayıs ortasında 11000 defans yapıp 3-4 günlük sıkışmayı nasıl yukarı patlattıysa yine aynı hareketi çekiyor.. teknik analiz geçmişi analiz eder, geleceğe dair bi şey söylemez
     Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    karakemal securities yeni yayınladığı bilgi notunda, günsonu itibariyle full mala geçmeyi planladığını duyurdu.. istanbul merkezli kuruluş, mala geçmek için en iyi fiyatın gün sonunda mı, yoksa şu an mı olduğu konusundaki zamanlamayı yiğitlerin kendisine bırakıyor, bir yoğurt önermiyor.. ama mayıs kapanışlarından mal yapmış olacağını deklare ediyor

istanbul, ikindi vakti
    en üstekini sabah yazdın en alttakinide kapanışa 1 saatten fazla vardı bunlarıda paylaş Karakemal karanlık odadan önce mal aldıysan terste çıkmışın karanlık odadan

4. Kazanin doğurduğu kadar ölmesi de normal..banka olayi ykb kchol un ötesinde şu an takibi f/k lar 100 lerde holdingler yapıyor enflasyon muhasebesi finansda dahil bakıp inceleyin..yani demem o ki bu banka balonu enflasyon muhasebesi yok diye sisirilde de sisirildi...

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    spk incelesin bakalım koç tahtalarını kimler çıkacak altından hangi aracı kurumlar .
    Deprem zamanı borsayı kapatmayan spk mi bu inceleyecek olan...

6. Bankalar 6.3.2024 tarihinden baz aldım orada yeni bir dik çıkış başlamış.
    %93 yükseliş yapmış bankalar ortalama .
    ykbnk satış hikayesinin duyulduğu 22.05.2024 bugune ykbnk %19 aşağı yaptı.
    akbnk %6 ı
    ısc ve garan hiç oynamadı ama satış haberi gazı ile bu dik çıkışta bu tahtalarında fiyatlarının içinde vardır bu ralli benim düşüncem.Pazartesi temkinli olunmalı bu bankalarda.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bankalar 6.3.2024 tarihinden baz aldım orada yeni bir dik çıkış başlamış.
    %93 yükseliş yapmış bankalar ortalama .
    ykbnk satış hikayesinin duyulduğu 22.05.2024 bugune ykbnk %19 aşağı yaptı.
    akbnk %6 ı
    ısc ve garan hiç oynamadı ama satış haberi gazı ile bu dik çıkışta bu tahtalarında fiyatlarının içinde vardır bu ralli benim düşüncem.Pazartesi temkinli olunmalı bu bankalarda.
    Yeni rapor yeni satis hikayesi çözer olayı.. bankalarla cambaza bak oynatıyorlar..

8. Pay kotasyonu haberleri pes pese geliyor dün sabancı bugün akbnk..tav günlerdir satıyor..

Sayfa 497/999 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •