Sayfa 666/882 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. bu gün yaptığım tüm yorumların özeti şudur :berkosanın brüt kar marjı %29 , net kar marjı ise %17 dir..bu güzel oranları ihracat yaptığı avrupanın vede yurtiçindeki durgunluklara rağmen yakalayabiliyor...ileride bu iki pazar da genişleyecek...yurtiçinde kentsel dönüşümün olumlu etkilerinden berkosan maximum faydalanacak...yurtiçinde döviz kurunun yükselmesi kaçınılmaz...buda karlılığı artıracaktır...ekonomilerin en iyi olacağı ileriki dönemlerde berkosan göz kamaştıracaktır..bu yüzden de önümüzdeki 1-3 yılda berkosandan güzel ataklar bekliyorum diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. kişisel sataşmaların özetini de cevabını da zaten beni tanıyan arkadaşlar biliyorlar...tekrar tekrar anlatmama gerek yok...tanımayan arkadaşlar da geçmiş iletilerimi okuduklarında beni tanımış olacaklardır...burada kimseye de al ,sat veya tut tavsiyesi vermiyorum...isteyen istediği gibi davransın...her zaman da şunu söylemişimdir eğer sizlere faydam olmuş ise bir dua etmeniz bana yeterdir (ki bu güne kadar çok dua aldığımı hissediyorum...tüm işlerim rast gidiyor...) eğer istemeden de bir zararım olmuş ise lütfen kimse bedua etmesin yeterdir...başka da bir şey istemiyorum...bu güne kadar da hiç kimseden bir maddi beklentim olmadı...hediye dahi kabul etmiyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. https://data.tuik.gov.tr/Kategori/Ge...onut-116&dil=1

Yapı İzin İstatistikleri, I. Çeyrek: Ocak-Mart, 2024

Yapı ruhsatı verilen binaların yüzölçümü %33,4 arttı

Bir önceki yılın aynı çeyreğine göre, 2024 yılı I. çeyreğinde belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen bina sayısı %19,9, daire sayısı %35,5 ve yüzölçüm %33,4 arttı.

TUİK verilerine göre inşaat sektörü geçen yıla göre iyiye gidiyor....geçen yıl ilk çeyrekte inşaat sektörü 132 birim iken 2024 yılı ilk çeyrekte bu rakam 179 a çıkmış....bu veriler inşaat sektörünün canlandığını gösteriyor...bunun üzerine bir de kentsel dönüşüm başlarsa özelikle de istanbulda , buraya en yakın şirketlerden birisi de berkosandır..işte o zaman berkosanın ciroları daha da artar..berkosan inşaat alanında TOKİ ve emlak konut ile yakın işbirliği içinde....( bu bilgiyi şirket ile görüşen arkadaşlar verdi )

4. bi ton yazmışsın çoğu her zaman ki gibi boş bomboş hatta senin sabrın zararı kabullenmen seni ilgilendirir ama millete hep pozitifllik hep şöyle böyle olmaz ! sen yüklü 47 den ekledim dedin ben orada teknik sat verdi dedim sana eskiye mazi derler herkes kazandı 2017-2023 döneminde şimdi kazanç zor 2024 böyle geçecek maliyeti şuan ki seviyesinden yüksek olanlarda vardır isyan edenleri görüyoruz bunlardan birisi dostunuz kaya ne güzel ağlıyor ama ! mesele şu ki enflasyon üzeri getiri kazançlar zor olacakke bu 6 aylık süreçte milleti kağıda hapsetmeye gerek yok özellikle parası az olanlar için bunu ısrarla anlamak istemiyorsunuz anca gülüyorsun kağıt ver diyorsun diplomalı müridlerinle neyse kağıt 32 ye 30 a geldiğinde görürüz size güvenip alanların konuşmalarını

5. ve ben sizin gibi zar atıp tek kağıt hisse ile devam etmiyorum bu kumardır ! sözde 15-20 yıllık geçmişiniz var ya piyasada ha işte bunu yapmamınız lazım işte piyasada sizi cebinden çıkaracak çok temel teknik analizci var millet bir gün farkına varır şirketin bilinen bilgileri dışında ne analiz yapıyorsunuz zaten :D

6.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    bi ton yazmışsın çoğu her zaman ki gibi boş bomboş hatta senin sabrın zararı kabullenmen seni ilgilendirir ama millete hep pozitifllik hep şöyle böyle olmaz ! sen yüklü 47 den ekledim dedin ben orada teknik sat verdi dedim sana eskiye mazi derler herkes kazandı 2017-2023 döneminde şimdi kazanç zor 2024 böyle geçecek maliyeti şuan ki seviyesinden yüksek olanlarda vardır isyan edenleri görüyoruz bunlardan birisi dostunuz kaya ne güzel ağlıyor ama ! mesele şu ki enflasyon üzeri getiri kazançlar zor olacakke bu 6 aylık süreçte milleti kağıda hapsetmeye gerek yok özellikle parası az olanlar için bunu ısrarla anlamak istemiyorsunuz anca gülüyorsun kağıt ver diyorsun diplomalı müridlerinle neyse kağıt 32 ye 30 a geldiğinde görürüz size güvenip alanların konuşmalarını
    ben pozitifim zaten pozitif olmasam satar giderim....hem de ciddi bir karda iken....ben her zaman kendim için konuşuyorum...kimseyi de haps etmiyorum...isteyen satabilir...herkesin kararı kendinedir...kar ve zararı da kendinedir...kim ağlıyor kim gülüyor beni ilgilendirmez...ağlayacak olan hissesini satsın hatta borsaya bile uğramasın...ben burada çoban değilim...herkesin belli bir akıl seviyesi var...kendi kararlarını verme yeteneği de var...ben her zaman kendim için konuşuyorum...

7. faizler düşmedikçe yan tahtalara para girişi zorlaşacak xtumy yan kağıt endeksinin durumunu da yazdım ağzını açamadın ama burada dostun onurla yan kağıt demeye başladınız ))

8.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    ve ben sizin gibi zar atıp tek kağıt hisse ile devam etmiyorum bu kumardır ! sözde 15-20 yıllık geçmişiniz var ya piyasada ha işte bunu yapmamınız lazım işte piyasada sizi cebinden çıkaracak çok temel teknik analizci var millet bir gün farkına varır şirketin bilinen bilgileri dışında ne analiz yapıyorsunuz zaten :D
    benim tek hissem yok...elimde bir de kocaer var...buralarda defalarca yazmama rağmen bunu hala bilmemeniz çok garip...temel analiz var olan veriler ile geleceği tahmin etme sanatıdır...olmayan veriler ile zaten yorum yapılamaz...bilinen ve var olan bilgilerden bir sonuç çıkarmak ve geleceği tahmin etmek temel analizin konusudur...sen teknikçisin bence sen çizgilerin ile uğraş...

Sayfa 666/882 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •