Sayfa 160/271 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
Arama sonucu : 2164 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. 3 hane olur dediklerinde kaç, 10 sene bir şey bekleme dediklerinde topla ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Yatirimci iliskileri telefonlara cevap vermiyormus.
    Arayan cok mu ne?
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Dudu bey hisseyi satmıştiniz diye bilyordum 🤔😂

Sayın Acemşah in bir açıklama yapması gerek ayda bir bile olsa

öyle bırakıp g i t m e k yok efenim

Saygılar herkese

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Piramit iyi cocuktur yapmaz oyle seyler.
    Ayrica spk tureksdeki hatali islem sonucu agir ve orantisiz bir ceza verdi diye bu konularda cok dikkatliler.
    Tureks ile bunun alakası yok adam tahta yapıcı durumunda, tüm işlemleri açıklıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Birma Yazıyı Oku
    Piramit son bir ayda 253 bin lot sattı iyi çocuk ya …..
    Aynen, üstelik satmasına da gerek yok toplam da. Misal citi aylardır 30-40 bin lot alıyor ertesi günü zararına satıyor Toplamda aylardır lotu sabit 2 milyon ama gel gör ki yaptığı işlemler aşağı basmak üstüne.

6.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Kimssnin lot saydigi yok beyler sacma sapan ky hayalleri bunlar . Adam 10 dan 75 e goturmus zaten . Donmus usd ye park etmiste olabilir . Oyle ise 1 sene 1.5 sene daha surer bu olay .

Zaten enflasyon %75 tum parasiyla baliklama dalanlar iceride .

Bir sozde acemsahci zannedenlere , adamin parali grubu var . Yardim adi altinda . Belkide grupca girip burda bedava yazip cakiyorlar .

Gayet dogal buda becerebiliyorsa. Milletten para niye istesen ozaman ayni seyleri burda yaziyorsa ??
    10 dan 75 piramit ve citi götürdü. Citi ortalama 40 ile 4 milyon lot topladı sonra 65 ortalama ile 2 milyon sattı. Yani kalan malların maliyeti 15 .

Piramit devamlı al sat yaptığı için onun maliyet karışık ama adam tahta yapıcı sonuçta istese 1 hafta tavan götürür.

Burada en büyük maliyet İş de. Citinin sattığı çoğu malı o topladı. Yaklaşık 2 milyon lot 65 tl civarı aldı. Ama daha sonra hiç topa girmedi. Onun hareketi de belirleyici olacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    10 sene beklemeyi goze almadan girmemek lazim boyle hisselere...
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    10 sene beklemeyi goze almadan girmemek lazim.
    2008'li yıllar,Mortgage sonrası. Bufett önümüzdeki 10 yıllık süreçte sektörün/şirketin potansiyeli olduğunu söyleyerek
    satın alım yapıyor. (Geçenlerde baktım da general electric imiş. ) O dönem dedim içimden,amca yaş 78,on sene sonrasını mı planlıyorsun. Mevlam ömür verince veriyor işte. Onaltı sene olmuş,GE'yi de iyi kar ile satmış bu arada.

Sayfa 160/271 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •