Sayfa 29/188 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 1497 madde; 225 - 232 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Asik degil kardesim, yatirimci diyeceksin.

Ayrica bu sayfalari takip eden cok kisi benim kim oldugumu iyi bilir.

Al-sat icin, gunluk fiyat hareketleri icin yazanlar pek sevmez beni.
    O zaman ben sizi seviyorum.Aynı tarzda yatırım yapıyoruz.Ancak ben gördüğüm,teşhis ettiğim gerçekleri,sıkıntılı durumları yazmaktan geri durmam.Yatırım yaptığım hisselerdeki olumsuzlukları yazmak benim motivasyonumu olumsuz etkilemiyor,Bunun dışında uzun vadecide olsam hiç bir hisse benim gözümde vazgeçilmez değil.Her şirketin iyi kötü negatif pozitif yanları var.Ne zamanki negatif taraf ağır basar o zaman elimdeki payların yarısını satar kalanlarıyla devam ederim.Objektif realist olmak bist gibi bir yerde çok iyidir,bunun çok faydasını gördüm.İnsanı hata yapmaktan fazlasıyla koruyor.Bizim borsada hatayı affetmiyorlar malum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

2.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    O zaman ben sizi seviyorum.Aynı tarzda yatırım yapıyoruz.Ancak ben gördüğüm,teşhis ettiğim gerçekleri,sıkıntılı durumları yazmaktan geri durmam.Yatırım yaptığım hisselerdeki olumsuzlukları yazmak benim motivasyonumu olumsuz etkilemiyor,Bunun dışında uzun vadecide olsam hiç bir hisse benim gözümde vazgeçilmez değil.Her şirketin iyi kötü negatif pozitif yanları var.Ne zamanki negatif taraf ağır basar o zaman elimdeki payların yarısını satar kalanlarıyla devam ederim.Objektif realist olmak bist gibi bir yerde çok iyidir,bunun çok faydasını gördüm.İnsanı hata yapmaktan fazlasıyla koruyor.Bizim borsada hatayı affetmiyorlar malum.
    Bu yazdiklarin pek cok hisse icin dogru olabilir ama bu hisse AKSA.

..hiç bir hisse benim gözümde vazgeçilmez değil.Her şirketin iyi kötü negatif pozitif yanları var cumlen dogru.

Bunlar AKSA disinda hisseler icin dusunulebilir, ancak biz bunu cok onceden dusundugumuz icin AKSA'dayiz.

Bu noktadan sonra yani %1100 bedelsizden sonra 2-3 yil bu hissede kalmak fikrindeyim ben sahsen.

O nedenle gunluk fiyat hareketlerine gore negatif yorum yapmak bence dogru degil, kaldi ki bu son 10 gun icindeki fiyat hareketleri dunya konjokturu ile ilgili.

Ruzgar dondugunde hisse 150 TL. lere dogru hareket edecektir.

Bolunme en az 150 TL. den olacaktir.

O nedenle zor gunlerde, bu son 10 gun gibi zor gunlerde, negativiteden uzak durmak lazim.

Bu hissede cok ciddi sayida lot'larla sandigindan cok daha fazla yatirimci var.

3. Sayın Tınaz dediğim gibi Tr de olan borsa istanbulda işlem gören hiç bir şirket benim nazarımda bulunmadık hint kumaşı değil.Türkiye gibi istikrarsız bir ekonomide hiç bir şirket yara almadan hayatını sürdüremez,en büyük risk ülke riski.Dolayısıyla bu sebeple hiç bir şirketin yatırımcısıda rahat bir yatırım hayatı süremez.Aksi eşyanın tabiatına aykırı.Ülke riski değişmedikçe diğer ger şey benim nazarımda hikayeden ibaret.Benim yurtdışında yatırımlarım var,size şunu şu kadar söylemek isterimki yatırımda huzurun ne olduğunu bilmeyen insanlar benim dediklerimi hakkı ile idrak edemezler.Syg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

4. Yaklaşık acn fiyatlarını görmek için 1.sayfada 2 link var ft2 üstad bize göstermişti

5. Acn e çok kötü cakmislar petrol türevi bir ürün oda düşük seyrediyor

6. Ben bu isten bi halt anlamadim kotu bilanco dip bilanco yollayanlar bi tur dayak yiyor donuyor ath yapiyor bu sirkete ozel bi algi oturmus bayagi keyifsiz hale geldi durumu. Buna kv elestirel bakis acisi getirilebilir ancak yakinindan gecmeyecek tahtalarda ne kolay hareketler oluyorken bu kadar ketum da takilinmaz

7. Başlangıçta lodrik beye herkes ağam paşam derken

şuan da bu kağıdın gitmeme sebebide lodrik bey

bayrama kadar borsanın keyifsiz hali bizim hissemizide olumsuz etkileyebilir

8. 120 sendromu devam ediyor, geçiyor ama üstünde kalamıyor, 120 üstü satış ordinosu mu var ne, Lodrik beye laf yok, gerektiği yerlerde müdahale ediyor zaten, %1100 bedelsizle piyasa biraz alsın bir zahmet, millet senelerce bedelsiz kağıtlarında bekliyor, alın size bedelsiz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 29/188 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •