Sayfa 13/96 İlkİlk ... 311121314152363 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 97 - 104 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1. Bu hareketler hiç normal değil.
    Mide bulandırıcı.
    Bilmediğimiz bir şeyler mi var?

2. Pd/dd 1,50 altına geleceğini sanmıyorum

3. Rup devreye alınmış KAP

4. Hayırdır! Jose Mourinho'nun parası bizden mi çıkıyor? Nerdeyse zirveden %20 düştü.
    Sıradan bir insan

5. TUPRAS AB = CD EĞİTİM ÇALIŞMASI OLUP ASLA YTD

https://tr.tradingview.com/chart/TUPRS/MfRe4JVp/

Sayın Tipitip artık, Bir yerlerden tepki verme zamanın gelmedi mi?
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

7. City ve Deutsche saklama oranı %41'ler den %34,6'ya geriledi. Nerdeyse pandemideki orana düşmesine az kaldı. Biz kalıcı yabancı fonlar beklerken, hazır olanlar kaçıyor. Esas operasyon bankalarda yapıldı. Ama orada bile böyle bir gerileme olmadı.Nedir bunların derdi anlayamadım. Ben alıyorum hala. Ama doğrusu bu rakamları da göreceğini beklememiştim. Düşen bıçağı tutmaya kalktık. Sanki Tüpraş'a yaptırım gelecek de birileri haberini aldı. Bu düzeltme oranını aştı.Her neyse. Ben yatırımcıyım. Portföyümde Tüpraş oranı gereğinden fazla arttı. Hayırlısı bakalım.

8.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    City ve Deutsche saklama oranı %41'ler den %34,6'ya geriledi. Nerdeyse pandemideki orana düşmesine az kaldı. Biz kalıcı yabancı fonlar beklerken, hazır olanlar kaçıyor. Esas operasyon bankalarda yapıldı. Ama orada bile böyle bir gerileme olmadı.Nedir bunların derdi anlayamadım. Ben alıyorum hala. Ama doğrusu bu rakamları da göreceğini beklememiştim. Düşen bıçağı tutmaya kalktık. Sanki Tüpraş'a yaptırım gelecek de birileri haberini aldı. Bu düzeltme oranını aştı.Her neyse. Ben yatırımcıyım. Portföyümde Tüpraş oranı gereğinden fazla arttı. Hayırlısı bakalım.
    Kar marjları ortalamasının çok üstünde seyretti son 2 yıldır..
    Artık ortalamalarına dönmeye başlıyor.
    Ortalaması 1 milyar dolar net kar.
    Hisse başı 16 tl gibi..
    Marjlar düşerse eski seviyelerine F/K oranları değişecektir..

Sayfa 13/96 İlkİlk ... 311121314152363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •